To je to što me zanima!

Mlada tražila od djeveruše da ofarba kosu jer se nije uklapala

Neke mladenke od malena zamišljaju svoju savršenu svadbu i ne žele pristati ni na kakva odstupanja od toga. Ipak, ova mladenka je, bar po mišljenju komentatora na društvenim mrežama, itekako pretjerala
Vidi originalni članak

Tužna djeveruša, kojoj je mladenka rekla da mora promijeniti svoju prirodnu boju kose, je postavila svoju dilemu na stranicu Reddit. 

- Poznajem Ellu otkad je bila dijete. Ona je kći obiteljskih prijatelja, ali se tek zadnje tri godine intenzivno družimo. Postale smo jako bliske. Nedavno se zaručila i ja sam rado pristala biti dio njenog vjenčanja. Jučer ujutro sam primila njen mail u kojem kaže da moram promijeniti boju kose. Ona će me odvesti svom frizeru i platiti troškove - kaže nesuđena djeveruša.

- Ja sam prirodna crvenokosa, a Ella i sve ostale djeveruše su brinete. Poslala sam Elli poruku da ne želim bojati svoju prirodnu kosu, a ona je odgovorila da moja crvena kosa privlači previše pozornosti i da ću se isticati ako je ne promijenim - dodaje.

Njena poruka je pročitana oko pola milijuna puta i ima više od 900 komentara. Većina komentatora se slaže da je ovo bizaran zahtjev i da ne bi trebala mijenjati boju kose, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mily 09.06.2016.

    ako misli da će djevoruša svojom kosom privući pažnju, znak je da je to nesigurna žena. Želi da svi pažnju posvećuju samo njoj, ali to je samo njezin problem, ona mora poraditi na tome, a ne se ponašati kao snob

  • Filomena 08.06.2016.

    rekla bih joj adio, bok ja moram poč kosu ne farbam...

  • PAT 08.06.2016.

    Takvoj ne bih ni na svadbu otisla,a jos manje bila djeverusa.Mlada se plasi da je djeverusa ne zasijeni.Nek ostane svoja i otfikari mladu.To joj nije nikakva prijateljica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare