To je to što me zanima!

Nevjerojatne fotke: Ovako vam trbuh raste dok nosite trojke!

Drago mi je što sam odlučila raditi ovaj kolaž koji prati kako brzo rastemo. Jako je čudno gledati sebe s tolikim trbuhom sada, 36 tjedana od početka ove, za mene iznimne avanture
Vidi originalni članak

Maria iz Kopenhagena je kao brojne majke odlučila fotografijama dokumentirati rast trbuha u trudnoći. No njezin trbuh ne izgleda kao kod bilo koje druge trudnice jer ona i suprug Anders nestrpljivo iščekuju dolazak troje djece na svijet. 

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par već ima dvogodišnjeg sina Mikaela, a krajem ovog mjeseca će dobiti dvije curice i još jednog dječaka. Inače, 36-godišnjakinja je trojke začela prirodnim putem, a kaže i kako joj 'nikad nije palo na pamet ni da bi mogla nositi blizance, a kamoli trojke'. 

- Tu opciju nikada nismo ni spomenuli, mislim da je nismo bili ni svjesni - ispričala je za strane medije. Pažnju medija trudnica je privukla stranicom na Instagramu za koju svaki tjedan napravi 'selfie' da se točno vidi kojom joj brzinom raste trbuh.

Dankinja, koja je u 34. tjednu trudnoće, privukla je više od 40 tisuća pratitelja, koji svaki tjedan prate njezin profil te napredak nje i beba.

U ISTO VRIJEME Ona je medicinsko čudo: Rodila dvoje djece iz dvije maternice

Zbog tolikog interesa Maria je na Instagramu otvorila i posebnu stranicu pod imenom 'Trojke iz Kopenhagena', rezerviranu za fotografije na kojima je u prvom planu njezin, sada već enormno velik trudnički 'trbuščić', u kojem će još par tjedana živjeti tri mala bića.

- Drago mi je što sam se odlučila napraviti ovaj kolaž kojim pratim kako brzo rastemo. Nevjerojatno je čudno gledati sebe ovoliku, a još je nevjerojatnije što sama sebi izgledam kao da mi je trbuh 'prevario gravitaciju', stalno čekam kad će se početi naginjati ka podu - napisala je na Instagramu Maria, koja je za strane medije rekla da ovu trudnoća ne može usporediti s onom kad je očekivala jedno dijete.

- Sve je drugačije, baš sve. Majke troje ili više djece kroz trudnoću očekuje puno više pregleda, više različitih pretraga i brojnih ultrazvuka. Što je zapravo logično - zaključila je, dodavši i kako 'liječnicima sigurno mora biti teže odjednom pratiti tri djeteta'.

- Drugačije je nego kada ste usredotočeni na jedno tijelo - rekla je. 

UŽIVAJTE U MORU Ako si želite olakšati porođaj vrijeme je da se skinete u badić

Maria i Anders su se oženili prije četiri godine, tek nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali preko Tindera - aplikacije koja samcima pomaže u pronalaženju odgovarajućeg partnera. Brzo nakon vjenčanja dobili su prvo dijete, a nakon što su saznali da čekaju trojke, oboje su trebali malo vremena da ih pusti šok. 

Naime mislili su da se začeće tri bebe događa samo kod umjetnih oplodnji. A i nisu bili ni tako daleko; šanse za dobivanje trojki prirodnim putem su svega 1 naprama četiri i pol tisuće.

Čim su se sabrali, uslijedile su velike pripreme, kakve i zahtjeva ovakva trudnoća i trostruki porod. Svoj SUV automobil su, požalila se Maria, zamijenili za 'mini bus' jer im je 'to izgledalo kao jedino prijevozno sredstvo u kojem je dovoljno komotno i sigurno da prevoze svoje četvero djece'. 

RODITELJI, PRIJATELJI, POZNATI I NEPOZNATI Svatko ima savjet za trudnice: Mama, prijatelji, nepoznati ljudi

Fotografije Marijinog ogromnog trudničkog trbuha oduševljavale su njene pratitelje iz tjedna u tjedan, pa su joj mnogi preko Instagrama poželjeli 'što bezbolniji i uspješan porod, sreću, ali i mir u naredna četiri tjedna' koliko maksimalno još ima kao trudnica. 

- Suprug i ja smo željeli da nam sin ima brata ili sestru. Uspjelo nam je, preko noći je dobio brata i dvije sestre - napisala je majka.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lorena003 13.09.2018.

    Danas svatko moze biti novinar kao i dotična!Gos.draga odite na edukaciju o "umjetnim oplodnjama"

  • Mercedes s klasa 12.09.2018.

    Kako pojedinci mogu ostavljati odvratne komentare na rađanje novoga života, pa to nije normalno

  • SaraLee 12.09.2018.

    Svu srecu bebicama,ali meni ovo izgleda grozno

Komentiraj...
Vidi sve komentare