To je to što me zanima!

Ovih 5 horoskopskih ljubavnika se ne može pohvaliti umijećem

Bilo da su sebični, čudnog mirisa ili nezainteresirani, ovi horoskopski znakovi se smatraju najgorim ljubavnicima. Kaže se da dobar seks znači riješiti se svih kočnica, ali možda ipak...
Vidi originalni članak

1. Bik

Oni su definicija riječi "gladni" kada je riječ o seksu, a njihov apetit za orgazmom je tako velik da će proždrijeti sve i svakoga kako bi pokazali da je taj nedostižni veliki O samo njihov. Možda si mislite, pa što sad, svi žele doći do orgazma, ali nije tako jednostavno, piše Your Tango.

Bikovi žele sve i odmah, a jesu li i drugi dobili što im treba, baš ih i ne zanima.

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

2. Ovan

Ovna se nikad ne bi moglo nazvati neurednim, ali svakako bi se moglo reći da ispod savršeno sređene vanjštine postoji seksualni manijak koji želi biti zadovoljen - na vaš trošak.

Istina je da Ovnu stvarno nije stalo jeste li vi postigli orgazam ili niste. Nisu oduševljeni idejom da vam trebaju udovoljiti, čak bi se moglo reći da ih uopće nije briga za vas, ni za vaše potrebe. Za pjesmu Gimme, gimme, gimme se slobodno može reći da je njihova tematska pjesma u seksu. 

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

3. Strijelac

Ovaj znak je sklon raznim perverzijama pa bi čovjek pomislio da će biti i dobar u krevetu. Ali u njihovoj perverziji i leži glavni problem sa seksualnim partnerima, često su im igračke zabavnije od ljudi.

Strijelac će vas uvjeriti da ste dio većeg fiktivnog svijeta u kojem ste seksualni olimpijac, a onda, baš kad počnete vjerovati njegovoj maštovitoj i divljoj priči, obavijestit će vas da ste u njegovoj priči na inferiornom mjestu i da baš i niste takav "Olimpijac" kakvim vas je predstavio prvi put. 

Nemarni su u svojem ponašanju, do te mjere da ćete poželjeti nestati i više nikad ga ne vidjeti.

4. Lav

Lav i nije tako loš u krevetu ili nešto posebno nemaran sa svojim riječima i djelima, koliko je opsjednut sam sobom. U seksu kao da ga je potrebno podsjetiti da je s njim u krevetu još jedna živa osoba, koja bi isto uživala u seksu kako i on. Toliko je opsjednut svojom željom da često zaboravi na svojeg partnera.

Lavovi vole Lavove i oni su uvijek u centru pažnje svoje seksualne arene i sva akcija je usmjerena na zadovoljavanje njihovih potreba. Zaboravio te pitati kako se zoveš? Nema veze, i da je pitao, već bi zaboravio.

HOROSKOP SAMO ZA VAS Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

5. Ribe

Gornja četiri znaka su pokazali nemarnost u vezi partnera, psihološku nemarnost i emotivnu, ali Ribe su drugačije... One su kao hipiji. Njihova nemarnost se očituje u higijeni. 

Iako svi ponekad žude za prirodnim mirisima ili drugačijim okusima, ovaj tip mirisa i okusa nikome nije drag ni poželjan. Kupanje je bitno! Čistoća je bitna, a ako vam je partner u seksu Riba, vrlo vjerojatno ćete iskusiti sve vrste miomirisa.

VIDI OVO! KVIZ: Provjerite vaše poznavanje povijesti.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Anakin S 05.09.2018.

    Slijedeći tjedan ostatak znakova naravno u suprotnom smislu . Da se zna čiji su rogovi br.1..!

  • Mthesecond 05.09.2018.

    "Seksualni manijak na vaš trošak"...Hahaha...Kakva je to konstrukcija :))) Ovo još nisam čuo...Haha..Ne vjerovati svemu što se piše :)) To apsolutno nije točno :)

  • povijest činjenica 04.09.2018.

    Teško je biti dobar ljubavnik ako ne raspolažeš odgovarajućim khm "alatom" jelte ... bez obzira na horoskopski znak .

Komentiraj...
Vidi sve komentare