To je to što me zanima!

Popularan tretman ljepote na Islandu: Tu su lava, blato, alge

Koža poslije tretmana jednostavno sjaji od ljepote, pore su sužene, a bore vidljivo manje. Tretman se radi u tri koraka - piling od lave, maska od blata silicijevog dioksida, maska od algi
Vidi originalni članak

Putnici iz cijelog svijeta dolaze na Island iskušati famozan tretman za njegu kože. Topla voda geotermalnih izvora u prirodnom bazenu Plave lagune je bogata mineralima poput silicijevog dioksida (slilika) i sumpora koji blagotvorno djeluju na ljepotu.

Potrebno je slijediti režim koji se sastoji od tri faze - pilinga od lave, maske od blata silicijevog dioksida i maske od algi. 

Piling je napravljen od sitnih komadića stijena od lave koje okružuju Plavu lagunu. Koristi se na cijelom tijelu i obnavlja umornu kožu.

Potom slijedi maska od blata napravljena od silicijevog dioksida, a to je ono po čemu je ova laguna najpoznatija. Mliječno bijelo blato nalazi se na dnu geotermalnog bazena. Odlično čisti kožu i sužava pore. Oni koji su iskušali ovu masku kažu da im je koža postala čvršća i osvježena već za pet do 10 minuta.

Na kraju dolazi masla od algi koje se nalaze u Plavoj laguni, a smanjuje sitne bore. Te alge se nalaze u moru Plave lagune i vrlo su jedinstvene, prenosi Business Insider.

Tamo se nalazi i vrlo luksuzan hotel sa sobama iz kojih se ulazi u geotermalni bazen.

Pogledajte u videu kako to izgleda:

VIDI OVO! Koja se tajna krija iza zaručničkog prstena princeze Diane?

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sve je propalo, izgubilo sjaj 24.08.2018.

    Zaista je super a Island prekrasan!

  • ines1511 24.08.2018.

    Prekrasan je

  • MujoVoliFatu 24.08.2018.

    Drekeco na liceko

Komentiraj...
Vidi sve komentare