To je to što me zanima!

'Prevario sam suprugu jednom i nikako si ne mogu oprostiti...'

'Pokleknuo sam kada sam vidio simpatiju iz mlađih dana. Kasnije smo se složili da se to više ne smije ponoviti, ali, preplavljen sam osjećajem krivnje od tog dana i ne mogu to zaboraviti'
Vidi originalni članak

Ovaj muškarac je potražio savjet kod kolumnistice The Suna - Dear Deidre. Prevario je suprugu samo jednom prije šest mjeseci sa simpatijom iz mladih dana i nikako se ne može osloboditi osjećaja krivnje.

Ovo je njegova ispovijest:

Imam 33 godine, a moja predivna supruga 29. Sjedećeg mjeseca bit će nam devet godina kako smo u braku. Imamo kćer staru šest godina i, iako nam u braku nije uvijek bilo savršeno, uvijek smo tu jedno za drugo. 

Radim u velikom IT prodajnom timu, a moja je žena ostavila svoju karijeru po strani i radi skraćeno kako bi mogla brinuti za dijete, voditi je u školu itd.

POTPUNA TRANSFORMACIJA Izgubio je 51 kg u šest mjeseci: 'Nisam mislio da je to moguće'

Jednom prilikom sam imao edukaciju nedaleko od mojeg rodnog grada i iskoristio sam priliku navečer posjetiti majku i oca. Planirao sam prespavati kod njih pa sam otišao na moje staro mjesto na piće. 

Tamo sam ugledao djevojku koju nisam vidio otkako smo bili tinejdžeri. Mojih je godina i izgleda fantastično. Razgovarali smo i prisjetili se kako je među nama bilo kemije, iako nikada ništa nije bilo među nama. 

Potom smo otišli do nje podijeliti bocu vina. Rekla je da se razvela. Priznajem, bio sam uzbuđen, znao sam kamo sve to vodi.

Imali smo savršenu večer koja je završila seksom. Bio je dobar, ali ništa posebno. Čim smo završili složili smo se da je ovo samo avantura za jednu noć i neće se ponoviti. Rekla mi je da se ne zamaram time, da se to dogodilo samo zbog dobrih starih vremena, da je najbolje da sve zaboravimo.

Volim svoju ženu i ne mogu vjerovati da sam tip muškaraca koji vara. Osjećao sam se jako loše, gotovo bolesno zbog toga. 

To se dogodilo prije šest mjeseci, ali u glavi mi je stalno. Moja supruga je čak rekla kako vidi neku napetost u meni, zabrinuta je za mene.

Znam ako joj priznam da će odmah željeti razvod. Jednostavno ne znam što napraviti sa svom tom krivnjom koju osjećam svaki dan. 

MUŠKARAC IZ ZAGREBA: 'Ostavio sam predivnu suprugu zbog ljubavnice i sad mi je žao'

Savjet koji je dobio:

Krivnja je užasna emocija kojom se ne postiže baš ništa. Ono što je važno je - naučiti lekciju iz toga što se dogodilo. 

Kažete da ste stvoreni jedno za drugo, ali brak vam nije savršen. Je li možda zakazao na seksualnom planu? Ili ste prestali pronalaziti vrijeme za razgovor i obraćanje pažnje jedno na drugo, radije buljite u televizor ili mobitel?

Nedostaje li njoj možda stimulacija koju donosi karijera ili sada imate manje tema za razgovor jer vam je svakodnevica različita?

Što god sputavalo vaš brak od toga da bude savršen, nemojte dopustiti da to bude laž. Poradite na tome. Pozitivni napori će ukloniti taj osjećaj krivnje.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • 25.08.2018.

    Ja spadam u vječno vjerne, samo da pronađem srodnu dušu koja zna cjeniti vjernost i iskrenost u ljubavi😉😯

  • MOC JE U ZNANJU 25.08.2018.

    Posle seksualnih izleta nema kajanja . :- )))

  • mrTrobec 25.08.2018.

    Tupan,nju sigurno ne grize savjest što ti nabija rogove

Komentiraj...
Vidi sve komentare