To je to što me zanima!

'Proveo sam noć pod krevetom dok joj je dečko mirno spavao'

'Ljubimo se nekih dvadesetak minuta i slučajno bacim pogled kroz prozor koji gleda na cestu i vidim auto koji se upravo uparkirava ispred njezine kuće. Čim ga je vidjela je totalno poludjela'
Vidi originalni članak

Mladić je otkrio kako je bio prisiljen skrivati se preko noći pod krevetom žene s kojom se mislio seksati, nakon što joj je dečko došao kući s posla tijekom njihove predigre.

Govoreći s Jackie O i Beau Ryan na radijskoj stanici KIISFM, Kane iz Sydneya, objasnio je da je dotičnu ženu upoznao na Instagramu preko kojeg su flertovali prije nego su se dogovorili da se nađu kod nje.

- Već neko vrijeme sam ju pratio putem Instagrama, lijepa je, ali ima dečka, a neki dan me je počela pratiti, pa mi je likeala fotografiju, nakon čega sam joj odlučio uzvratiti uslugu i likeao sam neku njenu staru fotografiju - prepričava Kane.

- Poslao sam joj poruku da je šteta što ima dečka na što mi je odgovorila da su prekinuli. To mi je bilo malo čudno jer na njezinom Instagramu je i dalje stajalo brdo fotografija s dečkom, ali nije mi to bilo tako važno - nastavlja Kane. 

Par dana smo komunicirali preko Instagrama prije nego što smo se dogovorili da se nađemo kod nje doma. Prije nego što je došao kod nje dobio je malo čudnu poruku, piše Daily Mail.

- Napisala mi je da je njezina kuća odmah uz park i da se parkiram malo dalje od kuće te uđem na zadnja vrata. Pitao sam ju zašto, na što je odgovorila da ima susjede koji postavljaju previše pitanja - opisuje trenutke prije upoznavanja žene s Instagrama s kojom je dogovorio sastanak jedan na jedan. 

- Čim sam ušao u kuću primijetio sam psa kojeg sam često viđao na njezinim fotografijama uz koje bi često bilo napisano da je to ljubimac njezinog dečka.

- Pas je bio kao najbolji prijatelj njezinog dečka... i bio je s nama u kući. Unatoč tome, zaputili smo se prema njezinoj spavaćoj sobi. I ljubimo se nekih dvadesetak minuta i slučajno bacim pogled kroz prozor koji gleda na cestu i vidim auto koji se upravo uparkirava ispred njezine kuće. Čim ga je vidjela je totalno poludjela, skočila je s kreveta i počela paničariti i trčati po sobi. Počela je vikati na mene: 'Odlazi, izađi kroz stražnja vrata, trči, brzo, van na stražnja!' A ja pokušavam skupiti svoju odjeću - objašnjava situaciju u kojoj se našao. 

I onda ih je oboje obuzela panika. Kane je brzinski pokupio svu svoju odjeću i shvativši da nema dovoljno vremena da pobjegne, sakrio se ispod kreveta. 

- Mislio sam da ću pobjeći kad čovjek ode pod tuš. Ušao je u sobu i bacio se u krevet. I ostao tamo do jutra... Zajedno sa mnom ispod kreveta - uz smijeh opisuje nesvakidašnju situaciju.

Bojao se da će ako zaspi da početi hrkati pa je cijelu noć probdio čekajući da se čovjek ustane i ode na posao.

- Nisam ga čuo da hrče i bojao sam se da ga ne probudim. Bojao sam se njoj poslati poruku... Bio sam 14 sati ispod kreveta, od 19:30 pa do 9:30 sljedećeg jutra kad se ustao i otišao na posao - prepričava Kane svoju avanturu. 

Nakon što joj je dečko otišao na posao, Kane je pitao ženu da mu objasni što se upravo dogodilo, na što mu je ona odgovorila: 'Ne brini, samo idi.'

Kad je napokon stigao doma, poslao joj je poruku. Ubrzo nakon toga ga je zablokirala na svim društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • 12.09.2018.

    ona se hjela zabaviti a šta da ga je muz pronašao ?ne zna ni ona sama šta hoće ovo joj nije u redu

  • 12.09.2018.

    blago njoj, obrisao joj je prašinu ispod kreveta :)

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 12.09.2018.

    ..Ulazi Mujo policajac iznenada u kuću, Fata sva zajapurena, gola ,leži u krevet..Mujo je pogleda, varaš me povika Mujo??..poče da pretražuje sobu, pogleda ispod kreveta, veli.. nema ga,iza zavjese , veli , nema ga, otvori orman ,ovaj sklupčan drži 20 eura u ruci, Mujo zgrabi tih 20 eura i veli..nema ga ni ovđe..

Komentiraj...
Vidi sve komentare