To je to što me zanima!

Revolucija ljepote: Veliki brend prestao skrivati celulit i strije

Napokon su veliki trgovački lanci shvatili da žene izgledaju tako kako izgledaju, i da nema nikakvog smisla servirati im fotošopirane modele i neke izmišljene ideale ljepote
Vidi originalni članak

U H&M-u, i drugim modnim trgovačkim lancima, više ne skrivaju celulit, strije i druge nedostatke na koži modela koji nose njihove kolekcije. Napravili su veliki iskorak i pokazali ženama da niti modeli nisu savršeni, da svatko ima fizičkih mana, i da je to nešto sasvim normalno i prihvatljivo.

Naravno, žene diljem svijeta s oduševljenjem su dočekale ovu praksu, komentirajući kako je već bilo vrijeme da se odbace nerealni nametnuti standardi ljepote. Presretne su što se napokon sve više promovira prirodna ljepota žene.

- Puno vam hvala H&M što ne skrivate strije, rupice na bokovima i ostale nesavršenosti na modelima koji nose vaše kupaće kostime. To što ne obrađujete te fotografije pomaže nama ženama da se ne uspoređujemo s nerealnim standardima tijela i da se osjećamo normalno - prokomentirala je jedna žena.

I Asos, Missguided i Boohoo prestali su fotošopirati svojih modela, prenosi Daily Mail.

Pogledajte njihove modele:

Asos

Missguided

Boohoo

I Dove promovira prirodnu žensku ljepotu 

Bez obzira bile punije ili mršavice, s celulitom ili bez njega, svaka žena je lijepa na svoj način. Prirodnu ljepotu žena Dove promovira godinama.

Napravili su i kampanju u suradnji s Missguidedom.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • muskarac 27.07.2018.

    iz krajnosti u krajnost

  • Judita👥 27.07.2018.

    A gdje ova prva ima celulit ili druga? više se strije vide ali to mi je normalno.ništa ružno

  • Mira B_ 26.07.2018.

    Svatko je lijep koliko je zadovoljan sa sobom..sve ostalo je laganje sebe.ma kako odlicno izgledao po videnjima drugih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare