To je to što me zanima!

Evo kako zavesti nekoga prema znaku horoskopa - što oni vole

Želite li osvojiti Vagu ili Vodenjaka budite neopterećeni, komunikativni i što opušteniji. S Ribama i Rakovima treba strpljivo, a kod Blizanaca će najbolje upaliti razgovori o glazbi i filmovima...
Vidi originalni članak

Ovan traži uzbuđenje, akciju i pozornost

Pokažite mu da volite izazov i uzbuđenja. Spomenite da vas zanimaju muške stvari tipa ratne tehnike ili vratolomne vožnje gliserom i već ste na pola puta do njegova srca.

Pohvalite se da volite gledati putopisne filmove i dokumentarce o divljim životinjama i neistraženim predjelima, zaiskrit će mu pogled. Kad počne zaneseno pričati o idealima, ne rušite mu ih hladnom logikom i sarkazmom. Prilagodite li se njegovim egocentričnim stavovima i zahtjevima, imat ćete ključ za njegovu dušu.

ASTRO PRELJUBNICI Znakovi koji najčešće prevare partnera - i odlično to skrivaju

Bik voli razgovarati o novcu i umjetnosti

On je hedonist koji ne može živjeti bez komfora, topline doma i materijalne sigurnosti. Primijeti li da ste obiteljski tip, neće ostati ravnodušan, a kako je veliki gurman, češće mu spominjite svoje kulinarske sposobnosti.

Ubrzo bi mogao zaželjeti s vama eksperimentirati u kuhinji. Najslađe su mu teme o novcu i materijalnim stvarima pa će se u razgovoru ubrzo pohvaliti planovima vezanim uz posjed, kuću, zemljište ili vikendicu. Počnite razgovor o slikama, izložbama i umjetnosti općenito jer je estet i voli sve što je lijepo.

Blizanci duhovito komentiraju društvene događaje

Debatirajte s njim o politici i sportu na vrckast način jer u svemu traži humor i ironiju, pa i kad je riječ o ozbiljnim stvarima. Voli film, kazalište, televiziju i spektakle pa će ga svaki razgovor o tome razveseliti.

Budite dobro upućeni u sve moguće tračeve i informirani o događanjima u gradu te s njim ogovarajte estradne zvijezde. Najsretniji je kad zabavlja i uveseljava druge te kad je tamo gdje se nešto događa, pa će ga zanimati sve teme o društvenim događanjima.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Rak obožava domovinu, povijest i obitelj

Istaknite domoljublje i vezanost uz korijene jer Rak voli razgovore o ljubavi prema domu i domovini. Pokažite ljubav prema obitelji, kući i životinjama, a u šetnji s njim divite se drugoj djeci i recite kako biste voljeli imati veliku obitelj.

Razgalit ćete ga ako ga pozovete k sebi da pogledate romantični film ili povijesni spektakl, najbolje crno–bijeli. Obožava povijest i stare kulture pa će mu već vaš spomen “dobrih starih vremena” dati materijala za razgovor.

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

Lav cijeni brigu o izgledu i poslovni uspjeh

Želite li pridobiti njegovu pozornost, pokažite da ste na visini njegovih želja u intelektualnom i tjelesnom smislu. Prikažite se poslovno uspješni, samostalni i materijalno potkovani.

Uskoro će vam početi otkrivati svoje visoke ambicije i u vama vidjeti ženu dostojnu pozornosti. Brine se o vlastitom izgledu i kondiciji pa se pohvalite da ste maloprije izišli iz teretane ili beauty–centra. Ubrzo bi vas mogao pozvati da vidite njegovu malu kućnu teretanu.

HOROSKOP Ribe nepromišljeno troše, dok Jarci kupuju jako proračunato

Djevici su najvažniji posao i zdravlje

Preobrazite se u pedantnu, realnu, štedljivu i poslovnu osobu. Navedite ga na razgovor o njegovu poslu, to mu je neiscrpna tema. I razgovor o njegovu omiljenom piscu, zadnjem filmu koji je gledao te važnosti kazališta postići će željeni učinak.

Želi biti zdrav pa će ga oduševiti vaša kućna literatura o njezi tijela. Skrenete li na temu o jelu, istaknite da pazite na kalorije i volite zdravu hranu.

Vaga ne može odoljeti izlascima, kulturi i modi

Ako se pokažete ekstravagantnom ženom koja u društvenom životu uživa punim plućima, veliki su izgledi da ćete zainteresirati muškarca Vagu.

Različita mondena okupljališta hrane taštinu i osjećaj za lijepo pripadnika ovoga znaka pa ćete probuditi njegov interes pokažete li se kulturno orijentirani. Rado ide na sva mjesta na kojima se ljepota spaja sa stilom i dobrim ukusom pa mu recite da često posjećujete muzeje, izložbe i koncerte. Vole sve teme vezane uz modu i ljepotu.

Škorpion uživa u raspravama o politici i seksu

Škorpiona zanima sve intrigantno i tajnovito pa je strastveni ljubitelj filmova strave i užasa te kriminalističkih romana. Obožava debatirati o politici i prati sva politička događanja u svijetu pa pokažite da vas to zanima.

Osvojit ćete ga ako mu priznate da ste pretplaćeni na nekoliko erotskih časopisa ili da u kućnoj videoteci imate pravo bogatstvo erotskih filmova. Seks mu je glavna preokupacija i o njemu može raspravljati satima.

Strijelac pada na sve sportove i zdrav život

Privući ćete ga poslovicom “u zdravu tijelu zdrav duh” pa, dok vaš Strijelac trči ili igra tenis, pohvalite se sličnim aktivnostima. Tad ćete moći satima razgovarati o vitaminima, proteinima, utezima i svim čudesima za oblikovanje tijela.

Usred neobvezna razgovora recite da hitate kući gledati utakmicu i da se vidite poslije. Vjerojatno će vas nazvati za pola sata i s vama oduševljeno komentirati rezultat. Istaknite da obožavate putovanja i egzotične zemlje, da biste rado išli na safari ili vozili reli.

Jarac će prihvatiti teme o imovini i politici

Zanimajte se za njegov posao i ostavite dojam štedljive osobe koja zna ulagati u budućnost. Pričajte mu o svojem poslu i primanjima, nekretninama, kreditnim karticama ili imovini, što će popratiti s neskrivenim zadovoljstvom.

Nešto biste morali znati i o politici jer je upućen u sve, pa će to očekivati i od vas. Iznesite svoja strahovanja o ozonskim rupama i nesigurnosti svijeta u kojem živimo te će u vama vidjeti srodnu dušu.

VIDI OVO: Vjenčanica Meghan Markle ulazi u povijest.

VIDI OVO! Koja se tajna krija iza zaručničkog prstena princeze Diane?

Vodenjak je ovisnik o suvremenoj tehnologiji

Sve što je avangardno budi mu znatiželju pa potaknite razgovor o životu na drugim planetima, kometima ili crnim rupama. Pohvalite se da obožavate znanstvenu fantastiku i da imate takvih filmova kod kuće. 

Budite uvjereni da će se ponuditi da ih gledate zajedno. Fasciniran je modernom tehnologijom pa svakako nabavite računalo. Pravite se da vas ludo zanima svijet računalstva, ali da ste početnik i sav sretan dolepršat će k vama da vam prenese svoje znanje.

Ribe - uronite s njima u svijet mistike i glazbe

Razgalit ćete ga ako pokažete da se razumijete u klasičnu glazbu i njegujete ljubav prema umjetnosti. Ribe obožavaju glazbu pa će mu svaka tema o njegovu omiljenom pjevaču biti nadahnuće da vam o tome priča danima.

Pokažite ljubav prema napuštenim životinjama jer ih on kod kuće sigurno ima nekoliko. Briga o zdravlju jedna mu je od omiljenih tema, no voli i more, ali i mistiku, religiju te svijet paranormalnog.

VIDI OVO: Savršeno donje za vaš horoskopski znak.

VIDI OVO: Ove 4 osobine znak su loših prijatelja.

VIDI OVO: Navike na WC-u otkrivaju vam kakva ste osoba.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • 03.09.2018.

    zdravlje na 1 mjestu

  • božanstvena_komedija 03.09.2018.

    Glupost. Lava/lavicu se ne može zavesti. Oni su ti koji biraju i zavode, druga stvar je što će vam lavica dozvoliti taj osjećaj da ste je zaveli. Prije nego vam dozvoli priči zna jako dobro kako "dišete", jer ste pod povećalom od kad joj "padnete u oko" :)

  • Underdog_Project 03.09.2018.

    Ja sam pripremio ulet: "Ti si jedna mala nevaljalica i manipulatorica i Bog me poslao da te kaznim, zaslužuješ samo jednu kaznu": Nečim tvrdim po guzi i to baš ono što ne želiš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare