To je to što me zanima!

Užasna iskustva: Žene opisale svoje najgore spojeve u životu

HORORI U STVARNOM ŽIVOTU Korisnice Twittera požalile su se na užasna iskustva upoznavanja potencijalnih partnera. Jedan je imao neobičan fetiš, drugi je bio oženjen...
Vidi originalni članak

Kenya_D. je napisala:

- Upoznali smo se preko online dating stranice. Dopisivali smo se svakog dana nekoliko tjedana i činio se prilično zainteresiran. Pozvao me na druženje, no ispostavilo se da je riječ o sastanku za prikupljanje novih članova jedne tvrtke.

Get Rid Of FOSTA/SESTA požalila se:

- Otišli smo prošetati u park. Odjednom je pokazao na uvalu i "u šali" mi rekao da bi vjerojatno mogao sakriti moje truplo tamo te da me nitko nikad ne bi pronašao.

La Dolce Far Niente također je imala neobično iskustvo:

- Došao je po mene u nedjelju ujutro. Mislila sam da idemo na doručak u hotel, no završili smo u konferencijskoj dvorani gdje se okuplja njegova crkva. Morala sam biti na dvosatnoj misi.

Elizabeth je napisala:

- Našli smo se na kavi, a on mi je rekao da je oženjen no da mu je žena "fleksibilna". Nije bilo drugog spoja.

Marie je ostala ogorčena:

- Izašla sam s dečkom koji je inzistirao da izađemo otkad smo se upoznali. Kad sam konačno pristala, molio me da dođem po njega. Otišli smo u kafić po njegovom izboru gdje se toliko napio da je svima prisutnima govorio kako sam mu ja zaručnica.

Kara McDowell požalila se:

- Za prvi spoj odveo me svojoj kući gdje smo kuhali i večerali s njegovim roditeljima.

Petpony je nenamjerno posramila dečka:

- Našli smo se u kafiću. Nakon pet minuta pitao me želim li ići k njemu i urinirati na njega. Pukla sam se smijati, a on se naljutio i otišao. Nisam ga htjela posramiti zbog fetiša, no prije toga nismo razgovarali ni o čemu što ima ikakve seksualne konotacije.

VIDI OVO: 15 najpoznatijih odjevnih kombinacija princeze Diane.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Idi na 24sata

Komentari 150

  • AnonymAnus 11.09.2018.

    Ja sam se oženil, moj horor još uvijek traje...

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 07.09.2018.

    ..Izašla sponzoruša na prvi sastanak, ovaj došao džipom BMW , blista, ova pala u trans ...povede je on pravo u šumicu, otrese je dobro, zapali cigar pa veli..znaš moram ti nešto reć..pogleda ga ova uplašeno pa veli..reci, reci..što je bilo?..veli ovaj, znaš , ja sam oženjen !,, ova prevrnu oči pa veli..a piz*da ti materina ja se uplaši da BMW nije tvoj..

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 07.09.2018.

    ..Meni je najgori bio prvi dejt ,ja skupio kuraž ,pozvao je..ona pristala..mene spopao nemir, jedva čekam dogovoreno vrijeme..ja tamo, evo je ona, taman da je poljubim u obraz ,kad me dvojica za ruke..vele..zdravo zetee.!..njena braća..poveli me pravo njoj kući..njen Tajo , ljevor na tavulin, ja se ukočio, veli on, ol ti ovu našu malu da ženiš', ja reko ne,ovaj oću ,oćuuu..on zgrabi ljevor, ja pomislih, e crni ti ga đavo izjede moj Monte, kako on opali metak ,ja se prevrnuh pod sto..kad sam se osvijestio, vjerovo nijesam da sam živ, mislio sam najmanje 20 metaka je u mene..a on pucao kroz prozor, da objavi vjeridbu..e'eee, još se znojim..

Komentiraj...
Vidi sve komentare