To je to što me zanima!

'Volim svojeg muškarca i želim se udati, hoćemo li biti sretni?'

Ima li šanse okruniti svoju ljubav brakom? Ova žena je pitala Mevludina ima li njezina ljubavna veza sretan kraj te čeka li ju u budućnosti stalan posao van Hrvatske?
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine, 

Možete li mi reći hoću li se udati za čovjeka s kojim sam trenutno u ljubavnoj vezi i hoću li biti zaista sretna s njim? Također vas molim da mi odgovorite hoću li dobiti stalan posao u Njemačkoj?

šifra: Ljubav

Odgovor:

Vi ste vrlo precizna i osjetljiva žena. Po prirodi ste idealist, maštovita ste, inteligentna i energična.

Ipak s prethodnim se dobrim vezama ne možete nikako pohvaliti. Sve su bile veoma loše i kratkog vijeka. Ovaj gospodin s fotografije s kojim ste trenutno u vezi vrlo je pažljiv, stabilan i direktna osoba.

Ni on nije imao sreće kao niti vi, stoga ste uspjeli pronaći jedno drugo. Vidim stabilnost u vašoj vezi, veliku pažnju i obostranu ljubav. Vidim vas zajedno, a oboje ćete biti poprilično zadovoljni u vezi. 

'KREĆE U ŠKOLU' 'Ne želim vjerovati liječnicima da moj unučić ima autizam...'

Isto tako, vidim vam prinovu u narednoj godini što razveseliti vas i njega. Radit ćete u inozemstvu, promijenit ćete svoj posao i nakon određenog vremena vidim vam stalno zaposlenje. Uglavnom, u narednih nekoliko godina vidim stabilizaciju na svim poljima u životu.

Bit ćete veoma ispunjeni. Dakle, napokon i za vas dolaze bolji dani, mjeseci, ali i godine. Ništa vas više neće uspjeti slomiti. Mučit će vas sitniji zdravstveni problemi kao što su nervoza trbuha, gastritis i vratni dio kralježnice. Ta sva mjesta mogu biti bolna zbog napetosti. 

Zbog toga, idite na masaže, u toplice i opuštajte se što je više moguće kako biste se doveli u bolju formu. Želim vam sreću s vašim novim partnerom i prinovom.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

VIDI OVO: Top 11 znakova da ste ovisni o ljubavi - ali, na nezdrav način

Idi na 24sata

Komentari 52

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 27.08.2018.

    ..Ljubav je simbioza interesa, duhovnih a bogUmi i materijalnih, itekako..!...

  • gologuzi 27.08.2018.

    Mene interesira je li ovaj Melvudin prijavljen na ovo adresi?

  • Chihuahua1 26.08.2018.

    Zašto ljudi vjeruju ovim glupostima ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare