Zvijezde Instagrama: 'Penzići' oduševljavaju stilom odijevanja

Objavljuju zajedničke fotografije iz svakodnevnog života na kojima su u sličnoj odjeći - sličnog stila, boja i uzoraka. Jednostavan, a upečatljiv izgled hvale i mnogi modni znalci
Vidi originalni članak

Da nikada nije kasno ostvariti snove i živjeti zabavno dokazuju Bon i Pon, par iz Japana koji svojim odjevnim kombinacijama oduševljava. Čak su kreirali liniju odjeće i modnih dodataka koji će se prodavati u tamošnjim robnim kućama. Na Instagramu imaju više od 700.000 sljedbenika koji nestrpljivo iščekuju vidjeti što su sljedeće odjenuli. 

Prava imena su ima Tsuyoshi i Tomi Seki, u 60-im su godinama života, a zvijezde društvenih mreža su postali krajem 2016. godine sasvim slučajno. Sada redovito objavljuju zajedničke fotografije iz svakodnevnog života na kojima su u sličnoj odjeći - sličnog stila, boja i uzoraka. Jednostavan, a upečatljiv izgled pohvalili su i mnogi modni znalci.

- Ne radi se samo o tome da pokušavamo biti koordinirani međusobno već pokušavamo odabrati odjeću koja nadopunjuje i našu okolinu. Sretni smo što nas u medijima opisuju kao ikone stila. Mi nosimo jednostavnu, jeftinu odjeću koju svatko može kupiti - kaže Tsuyoshi, a prenosi The Guardian.

Ovaj simpatičan par upoznao se u studentskim danima, oboje su išli u Umjetničku školu u Tokiju. Nakon završetka studija on je radio u dizajnu i marketingu, a ona je brinula o obitelji.

U braku su 38 godina, a za slavu koju nisu ni planirali, niti očekivali, mogu zahvaliti svojoj kćeri. Počela ih je fotografirati i fotke objavljivati na svojem Instagram profilu. Reakcije su bile toliko nevjerojatne i pozitivne, da su Tsuyoshi i Tomi odlučili napraviti svoj profil i time unijeti više zabave u svoje umirovljeničke dane.

- Sada smo sami i konačno imamo vremena učiniti sve ono za što nismo imali vremena dok smo podizali obitelj i radili. Želimo pokazati da odlazak u mirovinu može biti vrlo zabavan, posebno ako pronađete nešto u čemu oboje jednako uživate - dodao je Tsuyoshi.

Njihova kolekcija, koja će se uskoro naći na tržištu, je simpatična kao i oni sami.

Idi na 24sata
Komentari (18)
 • black_cat

  totalno skladni;))

  22. 5. 2018,   11:16
 • PapiBatina

  Živi svaki dan kao da ti je posljednji! 😉

  22. 5. 2018,   12:30
 • niko n

  Aaaa preslatki su!

  22. 5. 2018,   11:19
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.