To je to što me zanima!

Auto planuo nakon frontalnog sudara, jedan završio u bolnici

Tri su se automobila sudarila na Aleji Bologne u Zagrebu oko 11.45 sati. Doznajemo kako je jedna osoba ozlijeđena. Nedaleko od mjesta nesreće zatekli su jednog vozača te ga priveli, neslužbeno se doznaje
Vidi originalni članak

Jedna osoba prevezena je u KBC Sestre milosrdnice nakon teške prometne nesreće u zagrebačkim Gajnicama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kako se doznaje, tri su se automobila sudarila na Aleji Bologne oko 11.45 sati. Jedno od vozila je planulo i izgorjelo nakon sudara, a na mjesto nesreće stigli su i vatrogasci. Od siline udarca jedan automobil završio je na krovu, a u nesreći je sudjelovao i Volkswagen s Uberovim oznakama.

Kako se neslužbeno doznaje, policija je nedaleko od mjesta nesreće zatekla vozača automobila koji je planuo u požaru te su ga doveli na obradu.

Zbog očevida koji je u tijeku privremeno je bio i blokiran promet Alejom Bologne, a nakon istrage bit će poznato više detalja o uzrocima nesreće, ali i o stanju ozlijeđenih. 

Uskoro više

Idi na 24sata

Komentari 173

  • sanja985 10.09.2018.

    kak meni jos nitko nigdje nije trubio? pa eto tak jer ne panicarim i znam pratit promet i ne vozim kao da sam izgubljena ili kao da sam pale sam na svijetu....

  • 10.09.2018.

    Zalosno je kaj ovaj malac vjerojatno ima 'rodju iz sela' u policiji i nebu ni truna odgovaral!

  • 10.09.2018.

    Ovu kulturu su BiH drzavljani, redom glasaci hdza, ljudi sa duplim drzavljanstvom koji glasuju za hdz 'i tu i tam', donijeli u lepi, beli Zagreb grad!!!!! Dolje Bandit i hdz za kojeg Hrvati gotovo i ne glasuju!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare