To je to što me zanima!

Bivšeg uvjerila da imaju sina, a zapravo nikada nije ni rodila...

John je zavolio malog Tylera kojeg je redovito viđao, a nakon što mu bivša pune dvije godine nije dopustila da ga vidi, policiji je 2017. prijavio njegov nestanak...
Vidi originalni članak

Shrvani Britanac John rekao je kako se nikad neće oporaviti nakon što je otkrio da dijete koje je jako volio s njim nije ni u kakvom rodu. Njegova mu je bivša djevojka Tracey Hardy rekla da je sin njezinog prijatelja zapravo njihov sin, a sve samo da bi joj John, koji ju je ostavio putem SMS poruke, plaćao alimentaciju.

John je zavolio malog Tylera kojeg je redovito viđao, a nakon što mu bivša pune dvije godine nije dopustila da ga vidi, policiji je 2017. prijavio njegov nestanak. Policija je u početku sumnjala da je dijete oteto ili ubijeno, a kasnije da John umišlja stvari jer je Tracey tvrdila kako nikad nije imala sina. 

No, nakon što su porazgovarali s Traceyinom starijom kćeri, otkrili su da je dječak kojeg je John zavolio kao sina zapravo sin obiteljskog prijatelja.

Kad je policija napokon složila mozaik, Hardy je priznala da je sve to učinila iz osvete jer ju je John ostavio preko SMS poruke u trenutku kad je mislila da je trudna, piše Daily Mail

Iako se kasnije pokazalo da nije, Tracey je nastavila lagati kako bi od svog bivšeg izmuzla novac. "Sina" je Johnu prvi put pokazala kad je dječak imao deset mjeseci, a nakon borbe za skrbništvo, prekinula je sve kontakte između malog Tylera i Johna.

Hardy su proglasili krivo za prevaru i ometanje rada suda i osudili na dvije godine zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Caca034 05.09.2018.

    ma daj... pa šta reći za oboje... njoj definitivno nešto fali ,a i on baš nije kod kuće čim je plaćao alimentaciju za neko random dete ... sve mislim da ga je često viđao... pa gde su roditelji tog deteta i šta kao oni su ga dali nekoj prijateljici da ga ona redovno prosleđuje nekom svom bivšem da ovaj provodi vreme s njim... pored toga, baš je neki brižan otac kad se zabrinuo pošto mu nije dala da vidi dete DVE GODINE... šta bi bilo da nije tako brižan... ma, trebalo je da ga ubedi da je trojke rodila, šta joj teško ... :)))))

  • lipomoremoje 05.09.2018.

    i lik je to iso barit?...... ta mi eventualno moze prodat pol kile mrkvi na placu

  • Jejee 05.09.2018.

    Ova bi me nesreca jedino uvjerila kako bigfoot zapravo i postoji

Komentiraj...
Vidi sve komentare