To je to što me zanima!

Bori se za život: Teretno vozilo naletjelo je na pješakinju (38)

Teretno vozilo je u srijedu u 8.10 sati u Ulici Matice hrvatske u Splitu naletjelo na pješakinju (38) na pješačkom prijelazu. Žena je u bolnici i bori se za život
Vidi originalni članak

Teretno vozilo je u srijedu u 8.10 sati u Ulici Matice hrvatske u Splitu naletjelo na pješakinju (38) na pješačkom prijelazu. Žena je u bolnici i bori se za život. Uzrok i okolnosti nesreće će utvrditi policija očevidom. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • marijana077 12.09.2018.

    Ja svojoj djeci stalno ponavljam da prelaze tek kad se uvjere da če auto stati.Nebrojeno puta su mi protutnjali ispred nosa u centru sela,ni ne uspore,da ne pazim pokupili bi me.Kad prolaze sa somborskim tablicama,nitko od njih ne stane,projure kao ludi bez obzira na ljude na pješačkom.

  • provokator_ 12.09.2018.

    Kad dođeš do pješačkog obavezno moraš usporiti bez obzira dali ima pješaka da bi stigao zaustaviti vozilo u slučaju nailaska pješaka ali ovo je krvavi balkan i zatucanost dobrog dijela vozača jer " šta on meni sad tu nailazi đubre jedno ja imam afto ja sa glavni" ....odite malo u švedsku i učite što je poštivanje prometnih propisa i prometna kultura..

  • Mthesecond 12.09.2018.

    Strašno...Treba paziti uvijek,dobro otvoriti oči..Ja i kad je zeleno,kad prelazim cestu zastanem,gledam kako neki voze,dal će stati...Neki ne šljive to,samo prolete ili u zadnji tren se sjete stati...Opreza nikad dosta...A ti kamiondžije,to juri,neki voze ko da su na reliju...Ne vidiš ga kad proleti...I ima dosta zeznutih prijelaza...

Komentiraj...
Vidi sve komentare