To je to što me zanima!

Brutalno je tukao izvanbračnu suprugu pred troje male djece

Muškarca (29) iz okolice Velike Gorice sumnjiče za povredu djetetovih prava, te za nasilja u obitelji i prijetnje za što mu prijeti dugogodišnja zatvorska kazna
Vidi originalni članak

Postoji osnovana sumnja da je od 2012. do 1. lipnja 2018. u mjestu u okolici Velike Gorice kao i u samoj Velikoj Gorici učestalo u prisutnosti svog sedmogodišnjeg posinka te svojih sinova starih pet i dvije godine vrijeđao i omalovažavao svoju izvanbračnu suprugu (35).

No nije stao samo na tome već ju je, sumnja tužiteljstvo, udarao po licu, čupao za kosu te šakom i nogama udarao po tijelu.

Opisanim je postupanjem kod oštećenice izazvao osjećaj straha i psihičke nesigurnosti te je doveo u ponižavajući položaj, a svojoj djeci i posinku ugrozio pravilan psihofizički razvoj.

Stoga je, navodi tužiteljstvo, protiv osumnjičenika predložilo određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela što je sutkinja istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici  prihvatila i osumnjičeniku odredila istražni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • merida_1 13.06.2018.

    A ova žena to sve trpi toliko godina,pa tko joj je kriv,sama si je izborila takav status, umjesto da odmah progleda da ima s divljakom posla..

  • najiram 10 13.06.2018.

    to je njegov naćin komuniciranja...no ne vjerujem da ju je tukao iz ćista mira nešto je uvijek razlog...treba utvrditi ćinjenice i razloge...pa pokušati pomoći toj obitelji...odlazak oca u zatvor ne znaći i prestanak traume...za tu obitelj...

  • manamanah 13.06.2018.

    U večernjem listu su ovaj članak stavili pod naslovom. "Najbolje s naših portala" ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare