To je to što me zanima!

Cesareov novi život: Krenuo je u školu, a majku viđa svaki dan

Cesare je na prvi dan nastave u talijanskoj regiji Pijemonte krenuo u dresu hrvatske nogometne reprezentacije. U Italiju je preselila i njegova majka Nina Kuluz, koja je tamo našla i posao
Vidi originalni članak

Cesare Avenati (9), dječak koji je 'ovršen' odnosno oduzet majci Nini Kuluz u Splitu u lipnju ove godine i predan ocu Alessandru Avenatiju, u ponedjeljak je u Italiji krenuo u treći razred osnovne škole. Školu pohađa u Institutu za opće obrazovanje i povijest u Moncalieriju, mjestu pokraj Torina. U školi boravi osam sati dnevno, od 8.30 do 16.30 sati, a uz redovne školske obveze, Cesare se druži i s novim prijateljima. 

NA SILU GA UZELI OD MAJKE Cesareovi vapaji će vas slomiti: 'Pustite me, hoću ostati ovdje!'

Tijekom ljeta je Cesare upoznavao oca kojeg je, posljednje dvije godine, tek povremeno viđao kada bi Avenati došao u Split. S dječakom je i očeva majka, a prvo vrijeme u Italiji provodili su u Torinu s obitelji Avenatijeve sestre koja ima sinove od 14 i 17 godina, piše Slobodna Dalmacija

Majka Nina Kuluz se nakon što je Cesare predan ocu preselila u Italiju, gdje je pronašla i posao. Sina viđa svaki dan po sat vremena pod nadzorom u prostorijama Centra za socijalnu skrb u Moncalieriju, kako je naložio Sud za maloljetnike. 

OVRHA NAD DJETETOM U SPLITU Mučan video: 'Dječaka vuku, a on se otima, urliče i zapomaže'

Podsjetimo, Nini Kuluz skrb nad djetetom oduzeta je odlukom Kaznenog suda u Torinu, kada je nepravomoćno osuđena za tri godine i četiri mjeseca zatvora za otmicu Cesarea 2011. Mora platiti i 50.000 eura Alessandru Avenatiju kao naknadu što je dulje vrijeme bio razdvojen od sina i nije znao niti gdje se nalazi. Za otmicu je 2017. u Italiji osuđena na zatvorsku kaznu, a do pravomoćnosti presude svaki mjesec se mora javljati talijanskoj policiji.

Idi na 24sata

Komentari 229

  • tajnamoja 11.09.2018.

    I ja bi za djetetom na kraj svijeta.

  • bob_vox 10.09.2018.

    Hvala Bogu nakon onog cirkusa ljetos, puno sreće tom djetetu želim.

  • 10.09.2018.

    bravo za oca ,gade mi se ove sto djeci uskracuju oca

Komentiraj...
Vidi sve komentare