To je to što me zanima!

'Dođem ja u Beograd češće, imam ja tamo i par prijateljica'

Dođem ja u Beograd češće, imam ja i par prijateljica tamo, iznenadili bi se vi, pa nisam ja tak fin kak izgledam, kaže zagrebački gradonačelnik no ne odgovara na pitanje o troškovima puta i dara mladencima
Vidi originalni članak

Među 900 uzvanika na svadbi posinka Lepe Brene, Filipa Živojinovića (33), našao se i Milan Bandić. U slobodno vrijeme obišao je i beogradskog kolegu Zorana Radojičića, patrijarha Srpske pravoslavne crkve gospodina Irineja i neke druge uglednike i institucije.

Svadba k’o svadba, što da se priča, parada pijanstva i kiča - pa ipak, ovakvo vjenčanje rijetko se viđa i u Beogradu, jer je okupilo vrlo šarenu ekipu, od srpskog ministra vanjskih poslova Ivice Dačića, preko NBA zvijezde Bogdana Bogdanovića i Dragana Kojića Kebe do gradonačelnika regije Mikija Bandića. Sve “celebove” teško je i nabrojiti - Bruno Orešar, Severina, Željko Joksimović...

SVADBA BRENINOG POSINKA Mladenci su imali tortu od 10 katova, a zapjevala im je Brena

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović vjenčali su se u crkvi Svetog Vasilija Otroškog. Ceremoniji vjenčanja u crkvi nazočilo je stotinjak gostiju, a kumovi su bili košarkaš Miloš Teodosić i Aco Pejović.

Za vjenčanje, na kojemu je Breninom posinku “da” rekla pjevačica Aleksandra Prijović (22) poslužena je torta na čak deset katova, visine skoro dva metra. Vjenčanje je koštalo oko tri milijuna kuna. Mladenci su za sebe i goste zakupili čak 120 soba. Čuvalo ih je 60 tjelohranitelja dok je hranu i piće posluživalo 160 konobara. Sve su to podaci za Guinnessa, barem u okvirima bivše države. Raspoloženi Milan Bandić je otkrio kako ide na svadbu jer je dobar sa Živojinovićima.

POZVALI 900 GOSTIJU Oženio se posinak Lepe Brene: Na svadbu je pozvan i Bandić?

- Jedna mala tajna, idem na svadbu sinu mog prijatelja Bobe Živojinovića. Dođem ja u Beograd češće, imam ja i par prijateljica, iznenadili bi se vi, pa nisam ja tak’ fin kak izgledam -, rekao je Bandić srbijanskim novinarima.

Dan nakon što se vratio iz Beograda, u šumi Brezovica, nije htio odgovoriti na pitanje hrvatskih novinara, iz kojih je izvora platio putovanje na svadbu na koju je privatno pozvan.

Bandićeva putovanja sad su pod sitnozorom, jer je nakon otkrića da je u Rim putovao nekoliko desetaka puta postalo jasno da su njegovi puti pomalo čudni.

Idi na 24sata

Komentari 189

  • Šumar66 25.06.2018.

    miki ako ideš često u begeš možeš tamo i ostati nečemo tugovati

  • giovanni123 25.06.2018.

    Milan Kralj snalažljivi ..!!!

  • jo2hn8ny 25.06.2018.

    Mogao bi ti tamo i ostati Robyne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare