To je to što me zanima!

Dobar s gradonačelnikom? Novi direktor TZ Zadra je kineziolog

Izabran je, priopćili su iz Turističke zajednice, tajnim glasovanjem i ''pokupio'' je većinu glasova. Bivši direktor TZ-a bio je Ante Rados, koji je u kolovozu podnio ostavku
Vidi originalni članak

Novi direktor Turističke zajednice Grada Zadra je kineziolog Mario Paleka (44). Tako je u utorak odlučeno na osmoj sjednici Turističkog vijeća TZ. 

Izabran je, priopćili su, tajnim glasovanjem i ''pokupio'' je većinu glasova. 

Čovjek koji će obnašati najvažniju funkciju za zadarski turizam je po struci diplomirani kineziolog. Prilikom predstavljanja programa rada Paleka je iznio nove ideje koji bi mogle pridonijeti kvalitetnijem radu turističke zajednice i unapređenju razvoja turizma.

Podsjetimo, bivši direktor turističke zajednice bio je Ante Rados, koji je u kolovozu podnio ostavku iz, kako je rekao, osobnih razloga. Funkciju je obnašao od 2016. godine. 

Novoizabrani direktor turističke zajednice navodno je prijatelj gradonačelnika.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • prvi general 11.09.2018.

    Ne vidim u čemu je problem, u Hrvatskoj pa i u Zadru je sve više kineskih turista, normalno da će zaposliti keneziologa. Mrze čovjeka samo zato jer je dobar s gradonačelnikom, a to što je stručnjak za kineze pada u drugi plan iako je zbog toga najbolji za tu poziciju

  • Gost_Gost 11.09.2018.

    Kao da je to nešto novo, pogotovo u Zadru, ah.

  • Smoke_on_the_Water 11.09.2018.

    Jel se čovjek bavio turizmom ili ne? Prvo je to trebalo istražiti a onda o njegovom formalnom obrazovanju. Ova funkcije više je vezana uz iskustvo nego specijalizaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare