To je to što me zanima!

Došao u policiju i rekao: 'Mene su kao bebu oteli iz kolijevke...'

Policija Colorada provjera tvrdnje muškarca koji tvrdi da je Christopher Abeyta, koji je otet iz kolijevke kao sedmomjesečna beba prije 32 godine. Obitelj s nestrpljenjem očekuje rezultate DNA analize
Vidi originalni članak

Supružnici Bernice i Gil Abeyta spavali su u sobi pored sobe svog sinčića kad je otet 15. srpnja 1986. godine. Kad su se probudili i vidjeli da ga nema pretražili su cijelu kuću prije nego su pozvali policiju. Istražitelji su tada rekli da nisu pronašli nikakve tragove provale u kuću, no prednja su vrata bila otključana i prozor je bio otvoren.

Beba nikad nije pronađena. Obitelj nikad nije prestala tražiti izgubljenog dječaka.

Nedavno se na policiji u Coloradu Springsu pojavio muškarac koji tvrdi da je davno ukradena beba. Da je on Christopher Abeyta. Obitelji je to, naravno, odmah dalo novu nadu. No policija sada čeka rezultate DNA analize da bi mogla sa sigurnošću utvrditi je li to zaista izgubljeni sin i brat obitelji Abeyta.

Majka umrla ne dočekavši sina

Christopherova majka Bernice je umrla prošle godine nakon dugogodišnje borbe s rakom. Nestalog sina nije dočekala opet vidjeti. Cijeli život ona i suprug su neumorno pokušavali naći oteto dijete. Osim njega imali su još petero djece od čega i jednu kćer sa sindromom Down.

Tri puta su bili gotovo sigurno da su ga pronašli. Od potrage nisu odustale ni Christopherove sestre Linnea i Denise.


- Mama ga je večer prije otmice stavila u krevetić, ušuškala i poljubila. To je bilo zadnji put da je vidjela svoju bebu. Do kraja života je strašno patila - kazala je sestra Denise. Policija je bezuspješno godinama tragala za bebom.

Obitelj je napravila i Facebook stranicu posvećenu nestanku Christophera. Obitelj je uvijek mislila da je otmičar netko blizak obitelji, a želi im se zbog nečega osvetiti.
 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • PetarRadonjic 05.09.2018.

    Meni nije jasno ko ukrade dijete da rodbina susjedi niko neprijavi polici da u obitelji ima dijete cije nije nihovo

  • 03.09.2018.

    mene su od rokfelera oteli

  • Biljka_1 03.09.2018.

    Slucaj podsjeca na "nestanak" Madeleine McCann. Nikakvih dokaza o otmici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare