To je to što me zanima!

Fimi medija: Ivo Sanader svoju će obranu iznijeti u studenom

Preko Fimi medije, vlasnice Nevenke Jurak, po tvrdnjama Uskoka, izvlačen je javni novac, a milijunima se punio i crni fond HDZ-a. Jurak je bolesna pa je nastavak suđenja odgođen
Vidi originalni članak

Zbog bolesti vlasnice marketinške tvrtke Fimi media Nevenke Jurak iznošenje obrane bivšeg premijera Ive Sanadera ponovno je odgođeno. Preko njezine tvrtke, po tvrdnjama Uskoka, izvlačen je novac iz javnih i državnih poduzeća i institucija, a milijunima se, između ostalog, punio i crni fond HDZ-a.

Suđenje bi se, prema najavama, trebalo nastaviti u studenome.

Podsjetimo, na prvom suđenju bivši premijer nepravomoćno je bio osuđen na devet godina zatvora. No Vrhovni sud ukinuo je presudu i vratio je na ponovno suđenje tijekom kojeg su ispitani svi svjedoci i provedeni predloženi dokazi. Ostale su još obrane optuženika, a prvi će biti Sanader koji odbacuje krivnju i tvrdi da je žrtva političkog postupka.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • rosa110 12.09.2018.

    U pravu je ovaj obozavani kriminalac kojem se klanjalo pola Hrvatske kada je rekao da je ovo banana drzava. Trulez u strankama, trulez u Saboru, trulez u pravosudju, sve vise trulezi na sveucilistima, Crkvi, ..... . A gdje se ne vidi trulez.

  • lokal patriota 12.09.2018.

    U studenom, al koje godine?

  • kardinall 12.09.2018.

    Sta ovaj jos na slobodi ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare