Fimi medija: Ivo Sanader svoju će obranu iznijeti u studenom

Preko Fimi medije, vlasnice Nevenke Jurak, po tvrdnjama Uskoka, izvlačen je javni novac, a milijunima se punio i crni fond HDZ-a. Jurak je bolesna pa je nastavak suđenja odgođen
Vidi originalni članak

Zbog bolesti vlasnice marketinške tvrtke Fimi media Nevenke Jurak iznošenje obrane bivšeg premijera Ive Sanadera ponovno je odgođeno. Preko njezine tvrtke, po tvrdnjama Uskoka, izvlačen je novac iz javnih i državnih poduzeća i institucija, a milijunima se, između ostalog, punio i crni fond HDZ-a.

Suđenje bi se, prema najavama, trebalo nastaviti u studenome.

Podsjetimo, na prvom suđenju bivši premijer nepravomoćno je bio osuđen na devet godina zatvora. No Vrhovni sud ukinuo je presudu i vratio je na ponovno suđenje tijekom kojeg su ispitani svi svjedoci i provedeni predloženi dokazi. Ostale su još obrane optuženika, a prvi će biti Sanader koji odbacuje krivnju i tvrdi da je žrtva političkog postupka.

Idi na 24sata
Komentari (25)
 • lakej999

  oslobodite ga ...skratite sramotu

  11. 9. 2018,   18:21
 • POTPEC

  Da je u pitanju mali nestranački čovik već bi bija istrunija u zatvoru. ALI s obzirom da je stranački lopov triba suđenje odužiti i na kraju sve zaboraviti, a njemu dati naknadu zbog suđenja kao poštenom lopovu lopovske izdajničke partije.

  11. 9. 2018,   18:44
 • Deleted user

  Sad je ona dežurni bolesnik? Kad će biti sljedeće ročište, onda će opet Sanader imati proljev, ili će ga bubati nogica. Naše pravosuđe je najjadnije na planeti, a takvu sprdačinu vjerovatno nitko nigdje nije gledao. Suđenje za Fimi mediju traje ...

  11. 9. 2018,   19:40
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.