Glavašević napao Kolindu zbog Vučića: 'Pljunula nam je u lice'

Bivši član SDP-a i odnedavno samostalni saborski zastupnik Bojan Glavašević komentirao je na svom Twitter profilu govor Aleksandra Vučića na Kosovu i dodao kako bi predsjednicu trebalo biti sram
Vidi originalni članak

Ne svojom, ali ne isključivo i tuđom krivnjom. Službeno i neslužbeno, pomagali smo svojoj braći. Srbi su ginuli za Knin, za Sarajevo, za Prištinu. U Kninu se danas vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo, u Sarajevu je broj Srba 50 puta manji od onog koji je bio, a u Prištini živi svega nekoliko Srba, izjavio je Aleksandar Vučić u nedjelju na Kosovu. 

SKANDALOZNI VUČIĆEV GOVOR: 'Milošević je bio veliki lider, a u Kninu se sada vijori šahovnica'

Na to, ali i na druge dijelove njegovog govora osvrnuo se odnedavno bivši SDP-ovac i samostalni zastupnik Bojan Glavašević. 

- Lijep pozdrav svima koji su me nazivali nacionalistom kad sam upozoravao da Aleksandar Vučić nije prijatelj Hrvatske, a posebno Kolindi Grabar Kitarović koja ga je pozvala i tako pljunula u lice Hrvatske. Eto vam Vaš "europski Vučić", Predsjednice. Sram Vas može biti - napisao je Glavašević na svom Twitter profilu. 

Idi na 24sata
Komentari (241)
 • FIĆERATI

  Kad Glavaševića pitaju tko mu je ubio oca on odgovara - "neki metak" !! Pametnom dosta ..........

  9. 9. 2018,   22:37
 • plutarh

  hahaha sad i jedan Glavašević glumi "hrvatskog nacionalista" !...živa komedija !...i napada predsjednicu ko da se ona u najmanju ruku bratimila s Vučićem .....to je prevelika količina demagogije i hipokrizije čak i za političara takvog kalibra kao što je Glavašević ...

  9. 9. 2018,   22:33
 • rdg

  Koliko nam tek Pupovac hrakče u lice, što to njemu ne kaže sada ili kad po Srbiji sa Vučićem oplakuje Oluju

  9. 9. 2018,   23:14
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.