To je to što me zanima!

Glavašević napao Kolindu zbog Vučića: 'Pljunula nam je u lice'

Bivši član SDP-a i odnedavno samostalni saborski zastupnik Bojan Glavašević komentirao je na svom Twitter profilu govor Aleksandra Vučića na Kosovu i dodao kako bi predsjednicu trebalo biti sram
Vidi originalni članak

Ne svojom, ali ne isključivo i tuđom krivnjom. Službeno i neslužbeno, pomagali smo svojoj braći. Srbi su ginuli za Knin, za Sarajevo, za Prištinu. U Kninu se danas vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo, u Sarajevu je broj Srba 50 puta manji od onog koji je bio, a u Prištini živi svega nekoliko Srba, izjavio je Aleksandar Vučić u nedjelju na Kosovu. 

SKANDALOZNI VUČIĆEV GOVOR: 'Milošević je bio veliki lider, a u Kninu se sada vijori šahovnica'

Na to, ali i na druge dijelove njegovog govora osvrnuo se odnedavno bivši SDP-ovac i samostalni zastupnik Bojan Glavašević. 

- Lijep pozdrav svima koji su me nazivali nacionalistom kad sam upozoravao da Aleksandar Vučić nije prijatelj Hrvatske, a posebno Kolindi Grabar Kitarović koja ga je pozvala i tako pljunula u lice Hrvatske. Eto vam Vaš "europski Vučić", Predsjednice. Sram Vas može biti - napisao je Glavašević na svom Twitter profilu. 

Idi na 24sata

Komentari 241

  • Papatest 11.09.2018.

    Bio joj je jedini državnik na inauguraciji zar ste zaboravili domoljubi,što onda niste zijali pritiv dragog prijatelja Vučića

  • Papatest 11.09.2018.

    Sviđalo se to hdz plaćenicima ili ne Glavašević je u pravu.

  • 10.09.2018.

    sad ce se i satorasi postrojiti u cast veleprijatelja vucka! SPREM'TE SE SPREM'TE SATORASI!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare