To je to što me zanima!

Gori im pod šapama: 'Molimo vas ljudi, spasite naše živote!'

Moris, hrvatski ovčar star je samo oko godinu dana, a Astra ima četiri mjeseca. Oboje bi trebali biti eutanazirani 29. srpnja pa se za njih HITNO traži smještaj
Vidi originalni članak

Moris, hrvatski ovčar star je samo oko godinu dana, a već mu prijeti eutanazija. Jako se dobro slaže s drugim psima, zaigran je i umiljat. Srednjeg je rasta. Molim vas pomozite mu, kaže volonterka koja pokušava spasiti Morisa.

 Objašnjava da eutanazija i dalje nije zabranjena. Novi zakon kojim bi se trebala zabraniti eutanazija, Sabor bi trebao izglasati tek na jesen. 

Kao i Morisu 29. srpnja eutanazija prijeti i Astri. Ova je kujica stara samo četiri mjeseca. 

- Jako je pametna i socijalizirana, zna osnovne naredbe. Ona je u tipu njemačkog ovčara, a trebala bi biti srednjega rasta - kaže volonterka. 

Ako želite i možete pomoći Morisu i Astri javite se na 0993731508. Oni vas željno iščekuju. Hvala. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • GermanicusRawar 28.07.2017.

    Koliki plač za životinjama a prijezir prema beskućnicima. Vidio sam svojim očima. Psestoljupci, vi ste bolest ljudskog roda. Nije vas briga što se bolesni susjed ne može odmoriti od laveža vaše gamadi i njihova smrada i što male bebe ne mogu spavati pd lajanja i straha. Treba vas sve na psihijatriju. Idite u štenaru i živite sa svojim toliko ljubljenim psima. Bolesnici.

  • Nevile 25.07.2017.

    Uzmite prekrasnog ljubimca vratit će vam ljubav samo ga hranite, vodite veterinaru češljajte, kupajte, perite mu svaki dan usranu guzicu i jajca, vodite ga u šetnju najmanje tri puta na dan, stan će vam biti pun dlaka, lizat će vam noge i ruke a prije toga svoja jajca i ponjušiti svaki drek na cesti, čistite negova govna po pločniku, on će zato glodati sav namještaj u kući, lajati po noći i zapišavati susjedima vrata.....

  • vidum 24.07.2017.

    Dečki dragi, nema vam ko pomoć. Plenki nam svima prijeti eutanazijom. Nego, još ste mladi, putovnicu u ruke i trbuhom za kruhom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare