To je to što me zanima!

'Guglala' kako ugušiti nekoga, a zatim ubila 13-mjesečnu kćer

Nakon što je ubila svoju jednogodišnju kćer, policija je Stephany optužila i za ubojstvo svoje četveromjesečne kćeri dvije godine ranije koja je također preminula od gušenja
Vidi originalni članak

Stephany E. LaFountain (23) optužena je da je ubila svoje kćeri u razmaku od dvije godine. 

Nakon što je njezina jednogodišnja kćer prestala disati, Stephany je nazvala policiju i hitnu. Bez obzira na brzu reakciju, malena je preminula u bolnici četiri dana kasnije. 

Kada je policija krenula istraživati ovaj slučaj, primijetili su sličnosti. Stephanyno prvo dijete, četveromjesečna beba, također je preminula od gušenja dvije godine ranije. Do smrti drugog djeteta, policija nije ni tretirala smrt prvog kao ubojstvo. Obdukcija je pokazala da su obje kćeri bile savršeno zdrave. 

Policija je protiv njihove majke pokrenula istragu i na računalu pronašla uznemirujuć sadržaj koji je Stephany pretraživala. 

"Kako ugušiti nekoga", "Kako ubiti čovjeka i izvući se" te "16 razloga kako ubiti nekoga, a da vas ne uhvate", samo su neki od stranica koje je pregledavala, javlja The Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Antares777 04.09.2018.

    pa što ih nije dala usvojiti, ostavila u sirotištu, pred crkvom...... no ova nije sva svoja,... ima ona psihičkih problema samo to nažalost nitko nije primjetio dok ova zla nije napravila

  • jo2hn8ny 04.09.2018.

    Ovo je školski primjer emocionalno oštećene osobe koja je možda bila i maltretirana kao dijete.

  • Jedan_dečko 04.09.2018.

    Kako kontroliraju i prate ljude tko šta googla

Komentiraj...
Vidi sve komentare