Na svoju svadbu je htjela doći helikopterom, ali su se srušili...

BRAZIL: Rosemere Nascimento da Silva sanjala je o tome da na vjenčanje dođe helikopterom. Htjela je iznenaditi zaručnika. Helikopter se srušio u blizini mjesta gdje je trebala biti ceremonija
Vidi originalni članak

Rosemere Nascimento da Silva (32) htjela je iznenaditi mladoženju i na vjenčanje stići helikopterom, ali se on srušio i mladenka je poginula.

Udirley Damasceno i 300 uzvanika čekali su mladenku koja je trebala doći na vjenčanje u predgrađu Sao Paula. Helikopter se srušio malo prije cilja i poginuli su mladenka, njezin brat Silvano Nascimento da Silva, pilot Peterson Pinheiro i fotografkinja Nayla Cristina Neves koja je bila šest mjeseci trudna.

Damasceno je ostao čekati pred oltarom, nesvjestan da mu je zaručnica poginula. Policija istražuje uzrok nesreće. Prema prvim informacijama moguće je da je helikopter udario u stablo zbog loše vidljivosti koju su uzrokovali kiša, magla i oblaci.

Carlos Eduardo Batista, organizator vjenčanja, rekao je kako je Rosemere sanjala o tome da na vjenčanje dođe helikopterom. Htjela je iznenaditi zaručnika. Nakon što helikopter nije sletio na nogometno igralište kako je bilo planirano, Batista je obavio poziv i saznao je da je helikopter krenuo na vrijeme.

Kasnije su ga obavijestili da se helikopter srušio. Mladoženju je o nesreći obavijestio svećenik dok je stajao pred oltarom. Doživio je veliki šok. Od 300 gostiju samo šest ih je znalo da Rosemere želi iznenaditi zaručnika. Put je trebao trajati samo 15 minuta. Helikopter se srušio u šumu u blizini ceste, a unesrećenima nažalost nije bilo spasa, piše Mirror. 

Idi na 24sata
Komentari (49)
 • Deleted user

  nikad ne znaš, gdje te što čeka,,

  6. 12. 2016,   12:44
 • provokator_

  da je znala što bi se moglo dogoditi bila bi zadovoljna da se je dovezla i tačkama.....

  6. 12. 2016,   14:36
 • greta guslar

  Više ljudi ne znaju šta da rade pa rade nepotrebne gluposti... eto, tako valjda mora biti! Objesnost je na svakom koraku!

  6. 12. 2016,   14:11
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.