To je to što me zanima!

Izazvao nesreće u Gajnicama pa bježao, lovili su ga i vozači

Tri su se automobila sudarila na Aleji Bologne u Zagrebu. U prometnoj nesreći je jedan čovjek teško ozlijeđen, a jedan je od automobila potpuno izgorio...
Vidi originalni članak

Bježao je po tračnicama do podvožnjaka. Lovili su ga ljudi. Nakon pet minutne potjere je ulovljen u traumatiziranom stanju, rekla nam je čitateljica.

Epilog je do potjere nakon niza prometnih nesreća koje je u ponedjeljak na zagrebačkoj Aleji Bologne izazvao vozač (25). 

STRAVIČAN SUDAR U ZAGREBU Auto planuo nakon frontalnog sudara, jedan završio u bolnici

Muškarac je prvo svojim Opelom udario u jedan auto u svom smjeru. Tu je, vjerojatno iz straha i šoka, prešao u suprotan smjer i nastavio voziti. Kod raskrižja Aleje Bologne i Ulice Medpotoki frontalno se sudario s drugim automobilom. Od siline udarca jedan auto završio je na krovu, pa udario u Volkswagen koji je prolazio. Opel 25-godišnjaka se zapalio, a gasili su ga ostali vozači i vatrogasci.

No, nakon skrivljene dvije prometne nesreće vozač je počeo bježati. Za njime su trčali građani koji su ga svladali nedaleko od jednog pothodnika. Izbezumljeni muškarac je pao i ozlijedio se. U lisicama su ga stavili u auto i odvezli na pregled

Idi na 24sata

Komentari 89

  • PRAVILO BROJ 8 11.09.2018.

    i pobegel bi da je znal gde je sava,ne bi ga stigli do međugorja

  • Detox 10.09.2018.

    Eto šta se desi kad se malo previše uzme bijelog.

  • POTPEC 10.09.2018.

    Još jedan član zlatne mladeži izdajničke partije u pohodu ulicama Zagreba. Da smo pravna država već bi bio osuđen po kratkom postupku na doživotni zatvor na Golom otoku, bez prava pomilovanja. Ali s obzirom da nismo pravna država, već banana država taj će za par dana opet za volan i lagano punim gasom po ulicama Zagreba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare