To je to što me zanima!

Kamenički: U jako teškom sam stanju zbog čega pijem tablete

Nisam u stanju iznositi svoju obranu. Želio bih još reći da mi je jako žao zbog svega što se dogodilo,  jedino je što je rekao dvadesetogodišnji mladić istražiteljima
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče... 

Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu odredio je Marinu Kameničkom jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, nakon što je mladić prošlog četvrtka u Ilici izazvao tešku prometnu nesreću, u kojoj su poginule dvije žene, jureći u sportskom mercedesu AMG više od 100 kilometara na sat. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PROMETNA U ILICI Kamenički u pritvoru: 'Vozio brzinom većom od 100 km/h'

- Nisam u stanju iznositi svoju obranu. Nalazim se u jako teškom stanju zbog čega pijem tablete. I želio bih još reći da mi je jako žao zbog svega što se dogodilo -  jedino je što je rekao dvadesetogodišnji mladić istražiteljima, piše Jutarnji list. 

Istraživanje koje je u tijeku pokazat će što se točno dogodilo, a navodno će biti moguća i kompletna 3D animacija trenutka prije nesreće. Naime, moćan Mercedes u sebi ima ‘crnu kutiju’ (crash data recorder) koja pamti podatke senzora u automobilu nekoliko trenutaka prije otvaranja zračnih jastuka. 

BRANILA GA OD NOVINARA Divljaka štiti njegova mama: ‘Pustite ga na miru, nije kriv...’

Zbog izazivanja nesreće s dva smrtna ishoda Marinu Kameničkom prijeti od 3 do 12 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 195

  • riža_i_piletina 10.11.2020.

    A jadan on tablete pije ...ZAMISLI

  • PRAVILO BROJ 8 31.08.2018.

    koju obranu..da imas imalo morala rekao bi kriv sam

  • Fenix7 30.08.2018.

    ON nije u stanju iznositi obranu? Pa naravno da nije u stanju. Nije bio u stanju ni voziti ovakav auto, ni biti savjetnik ikome. I lako je sad cendrati i reći, ups sory. Čak i Laura snosi dio odgovornosti za svoju smrt. A što s poginulom Nadom, teško ozlijeđenim vozačem "Corse", vozačem "Clia" i njegovom suputnicom, ženom koja je vozila troje djece i čudom svi ostali "neozlijeđeni"??? Što s tim ljudima koji su "za dlaku" izbjegli smrt? Što s traumama ljudi koji su gasili požar, zvali hitnu, svjedočili rezultatima njegovog divljanja? Naravno da "jadno dijete koje nije ništa krivo" nije imalo alkohola u krvi. Kako će ga i imati? Alkohol je za sirotinju, a njegovo "celo selo šmrče belo"... Kaj se mene tiče, roditelje u zatvor (no, to je na žalost samo utopija)

Komentiraj...
Vidi sve komentare