To je to što me zanima!

Kralj: Đakić neće platiti vitraj, Đakić: Ne znam što je Kreši

Autor vitraja na kojem je Bog Bacchus Krešimir Kralj na Facebooku je objavio plaćeni oglas u kojem proziva saborskog zastupnika HDZ-a Josipa Đakića za neplaćanje vitraja koji mu ukrašava vikendicu
Vidi originalni članak

Autor vitraja dimenzija 1,9 puta 0,6 metara, na kojem se nalazi Bog Bacchus, Krešimir Kralj na Facebooku je objavio plaćeni oglas u kojem proziva saborskog zastupnika HDZ-a Josipa Đakića za neplaćanje vitraja koji ukrašava Đakićevu vikendicu. 

- To sam, 2015. godine,  radio tri mjeseca. Vitraj, uz 40 posto popusta, vrijedi 19.700 kuna. Postigli smo usmeni dogovor. Išao sam kod njega u vikendicu i izmjerio prostor. Kad sam ga dovršio dovezao sam ga do Đakićeve vikendice no njega tamo nije bilo. Vitraj sam dao njegovu bratu, a on mi je rekao da ću oko plaćanja riješiti s Jopom (Đakićem). No on mi se više nije javljao na pozive, kaže nam Krešimir Kralj.

Dodao je i kako je imao poteškoća da u Virovitici pokrene ovrhu nad Đakićem. Od ovrhe je naposljetku odustao, kaže,  zbog prijetnji koje je dobivao. Čak je zbog toga, tvrdi, lani prodao kuću u Kloštru Podravskom i preselio se u Istru. 

- Ne znam što mu je i zašto je tako bezobrazan? Pa on je povukao ovrhu. Sjedili smo kod mene u klijeti i pili gemište i sam se ponudio da će mi napraviti vitraj. Rekao je da mu dam novac samo za materijal, a da će njemu to doći kao reklama za buduće poslove - kaže nam Josip Đakić napomenuvši kako nisu sklopili nikakav ugovor a to je potvrdio i Kralj.  Dodaje kako je od Krešimira Kralja kupio stolice i stolove kad je ovaj preselio iz Kloštra Podravskog.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • pacifista 12.09.2018.

    Hehehe Bacchus je inače rimski bog vina, veselja, hrane i užitka . Njegova slika i prilika.

  • ljubica ljubičica_1 12.09.2018.

    Juče na RTL gledam u Provjerenom za Đakića kako je tražija mito .Zar tim ljudima nikad nije dosta?Bože spasinas od takvih.To sve velike Hrvatine a nas obične nazivaju Jugoslovenima,komunjarama.orijunom ,kmerima i štoti ga znam koji pogrdnim imenima.

  • Plejada 12.09.2018.

    Takvi su stvarali ovu lopovsku državu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare