To je to što me zanima!

'Laura je baš nedavno završila studij. Ne vjerujem da je nema'

Nesretna djevojka Laura Stelio je nakon sudara Mercedesa i Opela ispala iz automobila. Preko nje je prešao drugi automobil koji nije uspio zakočiti. Za tri tjedna napunila bi 23 godine
Vidi originalni članak

Laura Stelio (22) poginula je sinoć u 21.15 sati u teškoj prometnoj nesreći u Ilici kad je kao suvozačica u Mercedesu ispala iz automobila. Preminula je na mjestu, a preko nje je prešao i drugi automobil s kojim se Mercedes sudario.

Njezina majka, s kojom je živjela, je u potpunom šoku. I sama je nedavno imala zdravstvenih tegoba pa je Laura brinula o njoj.

- I dalje ne možemo vjerovati da je ona poginula u toj prometnoj. Pa nedavno je završila preddiplomski studij na jednom privatnom veleučilištu u Zagrebu. Tek je počela živjeti - rekli su nam prijatelji stradale djevojke.

DVOJE MRTVIH, TROJE OZLIJEĐENO Mercedes iz stravične nesreće vozio je Marin Kamenički (20)

Dodali su da je tragedija veća jer je Laura za tri tjedna trebala napuniti 23 godine. Tome se silno veselila, kažu nam, no sada je iza svega ostala samo neizmjerna tuga.

U kakvom je odnosu Laura bila s Marinom Kameničkim (20), njezini prijatelji nisu znali odgovoriti jer ga nisu poznavali.

Njezino tijelo prevezli su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na zagrebačkoj Šalati. Nakon obdukcije predat će je obitelji kako bi je mogli sahraniti.

Idi na 24sata

Komentari 306

  • 1955 26.08.2018.

    Pametni znaju čemu služi pojas !

  • Martin1984 25.08.2018.

    Prije dosta godina vozim auto, prilazim zebri, propuštan ženu s desne sa djetetom u kolicima a 3. ili 4. auto iza mene stisne gas da me obiđe. Lik je projurio meni s lijeve strane, metar od žene. Žena se uplašila i pobjegla natrag sa zebre. Došlo mi je da pucam po tom autu.

  • PRCO 25.08.2018.

    Evo imamo nesto osim pljacke vlastitog naroda autenticno ,stradanje na cestama u ovom slucaju usko povezanim sa pljackasima drzave!Ima li tome kraja?Ima samo treba politicke volje !Postanimo u tom podrucju ,,mala svicarska´´kad vec nemozemo na ostalim podrucjima.Prijedlog:1.Kazne su neravnopravne ,kazna za ovog i slicne njemu bi trebale biti za objesnu voznju ne 5 kao do sada nego 10 godina zabrane upravljanja motornim vozilom.2.Kazna se u svicarskoj odredjuje po primanjima odnosno placenom porezu ,to kod nas za 20 o godisnjeg ,,savjetnika,,ne vazi jer on nema poreznu karticu nego eventualno njegov tata ali ima mercedes AMG.Stoga bi kazna ztebala biti sukladna cijeni auta ,godini proizvodnje , konjskoj snazi i starosti vozaca.Ako se nekome od nas smrtnika sa autom od 10-20 tisuca eura sa oko 150-200 konja sto isto nije malo,dogodi prekoracenje brzine a imamo primanja kakva imamo ,nemoze kazna biti ista kao za onoga koji nema u dvoristu auto ispod 100 tisuca eura i ispod 350 konja.Njemu novcana za isti prekrsaj recimo od 3000 kuna i meni nije jednako bolna i liti stimuliurajuca.Tako u svicarkoj kazna za slabiji stalez prijer 1500 franaka a za isti prekrsaj nekog tvornicara 15000 franaka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare