To je to što me zanima!

Liječnik na penis stavio kokain, a cura umrla od predoziranja...

Dr. Niederbichler je još od travnja u pritvoru, a tereti ga se i da je na penis stavljao kokain i dok je bio s još najmanje dvije žene, ali one su, srećom, preživjele...
Vidi originalni članak

Njemački liječnik Andreas David Niederbichler ubio je svoju djevojku, frizerku Yvonne M. (38), nakon što je, prije oralnog seksa, svoj penis posuo kokainom. Djevojka to nije znala, a preminula je uslijed predoziranja. Kako javljaju lokalni mediji, a prenosi The Sun, par se upoznao preko stranice za pronalaženje partnera.

No, otac ubijene Jürgen M., tvrdi da je njegova kći bila pacijentica doktora Niederbichlera te da ju je on odabrao za svoju žrtvu. 

- Obećao joj je da će ju izliječiti, a sad je mrtva. Naša kći bila je zgodna i bila je njegova pacijentica. Operirao ju je dva puta zbog ozljede tetiva, rekao je shrvani otac koji je nakon smrti kćeri imao dva srčana udara. 

- Moram nečime zaokupljati misli jer ću u suprotnom poludjeti. Da je stradala u nesreći s tim bi se znali nositi, ali ovo je puno teže, dodaje otac.

Dr. Niederbichler je još od travnja u pritvoru, a tereti ga se i da je na penis stavljao kokain i dok je bio s još najmanje dvije žene, ali one su, srećom, preživjele. 

Liječnik je radio kao šef odjela plastične kirurgije u njemačkoj saveznoj pokrajini Saksoniji-Anhalt. Yvonnina obitelj kaže da bi jedina pravedna kazna za njega bila doživotni zatvor. 
 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ispravak_navoda 05.09.2018.

    ??? Ne kuzim kak je doktor kriv. Imali su orgije, smrkali koku i mala se predozirala jer nema granicu. I sad je njegov penis kriv jer je stavio koku na njega? Mislim, svasta...

  • black_cat 05.09.2018.

    zanio se dok je podebljavao lajnu, na štetu svoje djevojke koja za to nije znala. Utrnuli i odrvenuli osjeti u nosu i ustima. Tužno.

  • triglavkredarica 05.09.2018.

    Našmrkala se qrca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare