Lučiću odredili istražni zatvor da ne bi utjecao na svjedoke

Taj prijedlog je sutkinja prihvatila dok je onaj o istražnom zatvoru zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela odbijen. U slučaju Lučića treba se ispitati 7 do 8 svjedoka
Vidi originalni članak

Milanu Lučiću, osumnjičenom u aferi "stečajni upravitelj" određen je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, javlja Dnevnik.hr.

Taj prijedlog je sutkinja prihvatila dok je onaj o istražnom zatvoru zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela odbijen.

U slučaju Lučića treba se ispitati 7 do 8 svjedoka.

Mate Matić, odvjetnik Milana Lučića prethodno nam je potvrdio da se Lučić vratio u Hrvatsku te da se nalazi u DORH-u na ispitivanju.

Zagrebački Županijski sud u četvrtak je odredio istražni zatvor Lučićevim suosumnjičenicima - stečajnom upravitelju Peri Hrkaću, sutkinji Trgovačkog suda Vesni Malenici, Hrkaćevoj tajnici Tatjani Kušec i suradniku Miroslavu Mitaku. Uskok u ovom slučaju sumnjiči i Josipa Debića koji je nakon ispitivanja u Uskoku u srijedu pušten da se brani sa slobode.

Idi na 24sata
Komentari (47)
 • MrMojoRisin

  Ovaj osmijeh poznat je cijelom regionu 😁

  17. 11. 2017,   18:42
 • slaven1

  šteta dobar je glumac

  17. 11. 2017,   19:16
 • pješak

  Kao da već nije utjecao na svjedoke! ha ha ha.... Kakvo pravosuđe! Uostalom to nisu nikakvi svjedoci, nego banda koja je zajedno haračila s njima!

  17. 11. 2017,   18:18
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.