To je to što me zanima!

'Maddie nikad neće naći, njeno tijelo je na dnu jednog bunara'

Colin Sutton, bivši policijski djelatnik u Londonu kaže kako vjeruje da je netko tijelo djevojčice bacio u jedan od 600 antičkih bunara u mjestu Praia da Luz u Portugalu
Vidi originalni članak

Colin Sutton, bivši policijski djelatnik u Londonu, tvrdi kako su vrlo male šanse da će Madeleine McCann ikada biti pronađena. Vjeruje da je njezino tijelo netko bacio u jedan od 600 antičkih bunara u mjestu Praia da Luz u Portugalu. 

Podsjetimo, djevojčica je nestala iz apartmana u kojem se odmarala s roditeljima 2007. godine. Britanska policija je već umalo odustala od slučaja no nedavno je dobila još 150.000 funti za narednih šest mjeseci potrage, piše Daily Mail. 

10 GODINA OD NESTANKA 'Roditelji su Madeleine stavili u tuđi lijes koji je kasnije spaljen'

- To je jako veliko područje i nemoguće je naći Madeleine bez informacije o točnoj lokaciji. Na tom je području lako nešto sakriti. Ja se još nadam da će se netko javiti i reći nam gdje bi djevojčica mogla biti i što joj se dogodilo - rekao je Sutton.

Forenzičar David Barclay je također uvjeren da je na području Praia da Luza vrlo lako sakriti tijelo. Madeleine je nestala 3. svibnja 2007. godine dok su njezini roditelji bili na večeri. Imala je gotovo četiri godine.

Njezini roditelji Kate i Gerry i dalje vjeruju da će naći kćer. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dildicrefik 04.04.2018.

    zalosno je i komentirati , ali njena mlada dusa je barem spasena , i nadam se sad vec sretna...

  • superadresa 04.04.2018.

    Tijelo se neće nikada naći, kad tijela niti nema više nakon 14 g. Samo kosti se mogu naći........... novinari provjerite prije nego printate da ne pišete gluposti

  • dosla.mala 04.04.2018.

    Manje bi i novaca i vremena trebalo da su pretrazili dno svih tih 600 bunara nego ovako po cijelom svijetu lovit "tragove"

Komentiraj...
Vidi sve komentare