'Maddie nikad neće naći, njeno tijelo je na dnu jednog bunara'

Colin Sutton, bivši policijski djelatnik u Londonu kaže kako vjeruje da je netko tijelo djevojčice bacio u jedan od 600 antičkih bunara u mjestu Praia da Luz u Portugalu
Vidi originalni članak

Colin Sutton, bivši policijski djelatnik u Londonu, tvrdi kako su vrlo male šanse da će Madeleine McCann ikada biti pronađena. Vjeruje da je njezino tijelo netko bacio u jedan od 600 antičkih bunara u mjestu Praia da Luz u Portugalu. 

Podsjetimo, djevojčica je nestala iz apartmana u kojem se odmarala s roditeljima 2007. godine. Britanska policija je već umalo odustala od slučaja no nedavno je dobila još 150.000 funti za narednih šest mjeseci potrage, piše Daily Mail. 

10 GODINA OD NESTANKA 'Roditelji su Madeleine stavili u tuđi lijes koji je kasnije spaljen'

- To je jako veliko područje i nemoguće je naći Madeleine bez informacije o točnoj lokaciji. Na tom je području lako nešto sakriti. Ja se još nadam da će se netko javiti i reći nam gdje bi djevojčica mogla biti i što joj se dogodilo - rekao je Sutton.

Forenzičar David Barclay je također uvjeren da je na području Praia da Luza vrlo lako sakriti tijelo. Madeleine je nestala 3. svibnja 2007. godine dok su njezini roditelji bili na večeri. Imala je gotovo četiri godine.

Njezini roditelji Kate i Gerry i dalje vjeruju da će naći kćer. 

Idi na 24sata
Komentari (20)
 • Big💥Bang

  Ne želim umanjivati ničiji gubitak, ali daj Bože da je to jedino nestalo djete. Sličnih i gorih slučajeva je na milijune i ne vidim razlog zašto se baš ovaj toliko potencira.

  4. 4. 2018,   12:31
 • majushka

  Mala imala 4g a oni su je ostavili samu u sobi i otisli na veceru...

  4. 4. 2018,   14:04
 • bratić_komentator

  Od samog početka meni ovaj slučaj smrdi, nemoguće da pusti milijuni troškova za slučaj nisu doveli bar do sićušnog traga, tisuće ljudi godišnje nestane, pa policija ne poduzima ništa, velika se tu lova ulaže da bi to tek bia običan ...

  4. 4. 2018,   12:43
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.