To je to što me zanima!

Melanijini roditelji su postali građani SAD-a: 'Zahvalni su'

Knavsovi su u veljači dobili stalne boravišne dozvole. Tada je objava o statusu Viktora i Amalije Knavs, otkrivena u Washington Postu, izazvala je intenzivna nagađanja
Vidi originalni članak

Viktor i Amalija Knavs službeno su postali državljani SAD-a, potvrdio je njihov odvjetnik. Roditelji prve dame Melanije Trump do sad su u SAD-u živjeli sa Zelenim kartama koje ljudima omogućavaju da tamo žive i rade neograničeno. 

- Sve je prošlo dobro i zahvalni su na ovom predivnom danu za njihovu obitelj - rekao je odvjetnik Michael Wildes za CNN

NA FLORIDI 'Slovenci prihajajo': Trumpove su posjetili Melanijini roditelji

Knavsovi su u veljači dobili stalne boravišne dozvole. Tada je objava o statusu Viktora i Amalije Knavs, otkrivena u Washington Postu, izazvala je intenzivna nagađanja s obzirom da su iskoristili sustav poznat pod imenom "lančanih migracija", a koji je trn u oku predsjednika Trumpa. 

TRUMP ŽELI UKINUTI PROGRAM Melanijini roditelji dobili stalnu boravišnu dozvolu u SAD-u

Izraz kojem su skloni protuuseljenički nastrojeni konzervativci označava legalne useljenike koji u SAD-u dolaze zahvaljujući pokroviteljstvu članova njihove obitelji koji su u SAD uselili prije njih, primjerice riječ je o braći i sestrama ili djeci.

- Gotovo sve američke obitelji imaju vezu s programima imigracije koje Trump želi ukinuti, uključujući njegovu vlastitu obitelj - reagirao je demokratski zastupnik Luis Gutierrez.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • histria0@yahoo.com 10.08.2018.

    Vidi ti koje veze Janezi imaju. To je sigurno zbog Savudrijske vale.

  • 10.08.2018.

    To me podsjeća na prispodobe o tome kako je Tuđman kupio vilu, a Jakovčić selo dan prije donošenja zakona ..... Knavsovima čestitka.

  • Papatest 10.08.2018.

    Viš ti kranjce,naša predsjednica mora na plotu visiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare