To je to što me zanima!

Misteriozno ubojstvo: U stanu pronašli zadavljenu manekenku

Policija još nema nikog osumnjičenog za ubojstvo atraktivne manekenke. Njezino tijelo u spavaćoj sobi pronašla je policija nakon poziva da provjeri je li s njom sve u redu
Vidi originalni članak

Policija je pronašla tijelo bivšeg Playboyevog modela Christine Kraft (36) u njezinom stanu u predgrađu Ardmorea, u saveznoj državi Pennsylvaniji. Prema nalazu obdukcije, ubojica je zadavio atraktivnu manekenku i nanio joj ozljede tupim predmetom.

No cijeli slučaj obavijen je velom tajne - djevojka je ubijena u srijedu u mirnoj četvrti u koju se doselila prije tjedan dana, a policija još nikoga nije osumnjičila za ubojstvo, piše Daily Mail.

Netko je pozvao policiju da provjeri je li s Christinom sve u redu. Pronašli su je mrtvu u spavaćoj sobi, ali nisu otkrili tko ih je nazvao. U šturom priopćenju, lokalna je policija samo navela da nemaju razloga vjerovati da postoji prijetnja za druge stanovnike u susjedstvu. 

Izvori iz policije kažu da su nadzorne kamere na zgradi snimile da je Kraft ušla s muškarcem, a policija vjeruje da je muškarac napustio zgradu tako što je skočio s balkona

Da stvar bude čudnija, tri dana prije ubojstva Kraft je prijavila policiji da joj je ukradeno nekoliko komada nakita i dizajnerske torbice.

Susjedi ubijene za lokalni medij Philly.com ispričali su da se doselila tek prošli tjedan.  

Jedan od susjeda, Dave Farina šokiran je da se ubojstvo dogodilo baš u njihovom susjedstvu, koje je duže vrijeme ne glasu kao mirna i vrlo sigurna četvrt. 

- Ovakve stvari ovdje se nikad nisu događale. Gotovo nikad. Gotovo sam se rasplakao kad sam čuo što se dogodilo - izjavio je Farina za ABC 6

- Molim se da što prije saznaju što se dogodilo... i da pravda bude zadovoljena. 

Osim za Playboy, fotografije lijepe manekenke objavili su magazin Maxim, Vanity Fair, a radila je za brend brend donjeg rublja Victoria's Secret i kozmetički brend Smashbox.  

Kraft se u svojem životopisu hvalila ukusnim poziranjem za Playboy raskošnijim od holivudskog glamura. Napisala je da želi surađivati s kreativnim fotografima specijaliziranima za glamur i visoku modu. 

Prije dvije godine, protiv Kraftove je podignuta kaznena prijava jer je u nekom restoranu u New Yorku fizički napala voditelja objekta. Večerala je s muškim prijateljem koji je navodno odbio platiti račun. U bizarnom incidentu intervenirao je voditelj restorana, kojeg je Kraft udarila po leđima i u međunožje, pisao je svojedobno New York Post. 

'Bila je pijana, tvrdila je kako je voditelj nju prvi gurnuo - no snimka nadzorne kamere pokazala je da laže, piše NY Post. Tužitelji su odustali od daljnje tužbe pod uvjetom da u sljedećih šest mjeseci kloni nevolja. 

Njezin prijatelj koji je htio ostati anoniman za The Inquirer je izjavio da je stan u vlasništvu njezinog dugogodišnjeg dečka, bankara zaposlenog na Wall Streetu. Par je u vezi već devet godina, a upoznali su se dok je Christina radila kao konobarica u Atlantic Cityju.

- Bila je predivna, slatka osoba. Cijela stvar je potpuno šokantna - izjavio je. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • merida_1 27.08.2018.

    Trgideset i kusur godina i još se bavi ovim ćoravim poslom..

  • superman1978 27.08.2018.

    Ovo vise ni ne citam. Postalo im je izgleda osnovno pravilo zivi brzo-umri mlad

  • Mthesecond 27.08.2018.

    Ljepota nekad zna biti i prokletstvo sto se veli..Nekima ne donese dobro..

Komentiraj...
Vidi sve komentare