To je to što me zanima!

Tragediju je skrivio mladić (20) u 'nabrijanom' Mercedesu AMG

Iako su neki očevici spominjali naganjanje po cesti, prema tragovima kočenja pretpostavlja se da je mladić u Mercedesu prebrzo vozio, skrenuo u krivu traku i tamo se sudario s Opel Astrom
Vidi originalni članak

Silina udara je bila katastrofalna, mislila sam da se netko zaletio u zgradu, komentirala je svjedokinja tešku nesreću koja se dogodila u četvrtak oko 21.10 na zagrebačkoj Ilici, a u kojoj su poginule dvije žene. 

U petak ujutro mjesto nesreće čiste gradske službe. Skupljaju dijelove automobila koji su uništeni u nesreći i peru cestu. Tragovi kočenja duži su od deset metara, a tragovi guma pripadaju Mercedesu AMG koji je dojurio iz smjera Kustošije. 

SUDARILA SE ČETIRI AUTA Kobna brzina: U stravičnom sudaru poginule su dvije žene

Iako neki očevici spominju naganjanje po cesti, čini se da je nesreću uzrokovao 20-godišnji vozač nabrijanog Mercedesa. Prema tragovima na cesti, oko stotinjak metara iza zgrade Ravnateljstva policije, mladić je prošao oštri zavoj i desnim kotačima udario u rubni kamen, nakon čega se vratio na kolnik i presjekao poprijeko cestu. Tada je prešao u traku za vozila iz suprotnog smjera. Neki očevici tvrde da je mladić vozio čak 150 km/h

Zabio se u Opel Astru koja je od siline udarca odbačena skoro do željezničkog kolosijeka. Poginule su suvozačice oba automobila, 23-godišnjakinja i još jedna starija gospođa iz Opel Astre. Vozači oba automobila su teško ozlijeđeni i prevezeni u bolnice. 

Dežurni liječnik s Klinike za kirurgiju KB Sestre milosrdnice rekao nam je kako je u njihovu bolnicu dovezen muškarac s teškim tjelesnim ozljedama. Kako navode, muškarac s višestrukim prijelomima i drugim ozljedama je u jedinici intenzivnog liječenja i na daljnjoj obradi kako bi se odlučilo o nastavku liječenja.

U sudaru su sudjelovala još dva vozila - Renault Clio krapinskih oznaka i Mercedes zagrebačkih oznaka u kojem je bila majka s djecom. Ona je uspjela proći samo s manjom štetom na automobilu jer je posljednja naišla. 

Jedno od vozila se u nesreći i zapalilo, pa su ga, kako javljaju očevici, počeli gasiti građani koji su se zatekli na mjestu nesreće, a ugasili su ga vatrogasci. 

Više detalja o nesreći policija će reći na konferenciji za novinare oko 10 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 219

  • 24.08.2018.

    Bravo zakonodavci! Bitno da ste ukinuli ograničenje brzine i snage auta za mlade vozače... svaka čast! I vama na dušu, svima do jednog!

  • škver 24.08.2018.

    Ne znam kakav je momak ali ako ima ljudskosti, život mu postaje " noćna mora"! Ja bi osobno volio poginuti nego to doživjeti.

  • ralph96 24.08.2018.

    takvo ponasanje je isto kao i ubojstvo. dozivotni zatvor, to je jedina moguca kazna

Komentiraj...
Vidi sve komentare