To je to što me zanima!

Muž heroj žrtvovao sebe kako bi spasio suprugu od terorista

Velika Britanija: Kurt Cochran i njegova supruga Melissa su bili u Londonu kako bi proslavili godišnjicu braka. Terorist Khalid Masood je gazio ljude po mostu te je Kurt svoju suprugu gurnuo u stranu
Vidi originalni članak

Kurt Cochran (54) žrtvovao je svoj život i spasio suprugu Melissu (47) u ožujku prošle godine tijekom napada na mostu Westminster u Londonu. Kurt je ženu gurnuo u stranu i sam je primio udarac vozila koje ga je katapultiralo na nogostup pet metara ispod mosta. Ubrzo je umro od ozljeda.  

Otac dvoje djece iz Utaha i njegova supruga su bili u Londonu kako bi proslavili 25. godišnjicu braka. Rezultati istrage koji su javnosti predstavljeni u ponedjeljak su pokazali kako je Kurt nesebično spasio suprugu.

- Žena je gledala u drugu stranu i nije vidjela da dolazi vozilo. Njezin suprug je primijetio vozilo i gurnuo ju u stranu. To joj je najvjerojatnije spasilo život - rekli su istražitelji.    

Napad je izveo Khalid Masood (52), rođeni Britanac, a odgovornost je preuzeo ISIL, piše Daily Mail.

UŽAS KOD PARLAMENTA Četvero mrtvih u Londonu: 'Za nas je to teroristički napad...'

Masood je SUV-om gazio pješake na mostu Westminster prije nego što se zabio u ogradu zgrade parlamenta.

Potom je izašao iz vozila i nožem ozlijedio policajca, prije nego su ga ubili.

U samo 30 sekundi je napada su poginuli pješaci Cochran, Leslie Rhodes (75), Aysha Frade (44) i Andreea Cristea (31). Na kraju je Masood nožem napao policajca Keitha Palmera i ubio ga. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 12.09.2018.

    i kojim povodom je napisan clanak o dogadjaju iz ozujka prosle godine? Ali najjace je od svega kad napisu da je ISIL ili islamska drzava preuzela odgovornost:D Gdje su to tocno oni preuzeli odgovornost. Ameri i zapad nikad za nista ne preuzimaju odgovorsnot ali ISIl se razbacuje s time sakom i kapom :D :D

  • leaderda 12.09.2018.

    Mene bi moj jos gurnio pod kamion ako slucajno ovaj nebi iso na mene..

  • josipmikulic_3 12.09.2018.

    Ja bi svoju ženu gurnuo ispred sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare