To je to što me zanima!

Nakon 16 godina našli majku mrtve bebe ostavljene na polju

Njemačka: Policija je slučajno pronašla oca dok su istraživali slučaj zlouporabe droga. On o majci nije znao ništa. Sreo ju je samo jednom i to 2001. godine. Nije niti znao da je imao kćer
Vidi originalni članak

Godine 2002. je pronađena beba na polju. Rođena je živa i bila je zadavljena. Godinama su istražitelji tražili njezine roditelje. Slučajno su prilikom provjere DNK uzorka našli oca, a onda su pronašli i majku. Istraga u njemačkoj saveznoj pokrajini Baden-Württemberg je trajala čak 16 godina. Majka koja danas ima 32 godine je priznala policiji da je dijete zadavila i ostavila ga na polju.

Mrtvu bebu su pronašla djeca koja su se igrala. Do preokreta je došlo prošle godine. Policija je istraživala zlouporabu droga, a pronašli su muškarca čiji je DNK odgovarao uzorku uzetom prije 16 godina. Muškarac koji danas ima 36 godina nije niti znao da je imao kćer. Rekao je da je majku sreo jednom i to 2001. godine i da više nisu u kontaktu. Ipak, policija je u srpnju prošle godine počela istraživati 32-godišnjakinju.

Prvo je ponavljala da nema veze s djetetom. Pristala je dati DNK uzorak no dan prije nego je trebala to učiniti pokušala se ubiti nožem. Hitno je operirana, a DNK uzorak koji je tad uzet je pokazao da je ona majka bebe. Žena se trenutno nalazi u zatvorskoj bolnici, piše n-tv.de. 

U Njemačkoj se vode još najmanje dva slična slučaja. Prošli tjedan je pronađeno tijelo djeteta u šumi u Stettenu. Dječak je umro ubrzo nakon rođenja. Drugi slučaj je zabilježen početkom godine u Mannheimu. Pješak je našao mrtvu bebu 12. siječnja u ribnjaku. Policija se nada da će i u ovim slučajevima pronaći majku. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ZENAzaSVAvremena 12.09.2018.

    Mlade godine ne opravdavaju strasan zlocin pocinjen nad neduznim bicem!!

  • zvrkicaa 12.09.2018.

    Kad tad se sve vrati, plati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare