To je to što me zanima!

Nanio mu teške ozljede: Mladić (23) u Puli izbo 24-godišnjaka u Puli

Mladića se sumnjiči da je 9. rujna oko 23.45 sati, u Ulici Monte Paradiso u Puli, oštrim predmetom nanio nekoliko reznih i ubodnih rana 24-godišnjaku s namjerom da ga usmrti
Vidi originalni članak

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 23-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju.

Mladića se sumnjiči da je 9. rujna oko 23.45 sati, u Ulici Monte Paradiso u Puli, oštrim predmetom nanio nekoliko reznih i ubodnih rana 24-godišnjaku s namjerom da ga usmrti. Zbog zadobivenih ozljeda, 24-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bluehotel 12.09.2018.

    Mladić u Puli izbo mladića u Puli. Znači sukobili su se u Puli. I onda je jedan drugog izbo. U Puli. A sukob je počeo u Puli. I onda su nastavili sukob. U Puli. I onda je svizac zamotao čokoladu. Naravno u Puli. ;-)

  • mislav15 12.09.2018.

    Jel u Puli ili je u Puli? Kakve vi novinare imate to je sramota, bitno da se hvalite kako vas 70% hrvatske cita ali ste fino zabranili komentare na taj clanak, citaju vas da vam se smiju

  • filke 12.09.2018.

    Jel u Puli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare