Nesreća u Nedeljancu: Među ozlijeđenima djevojčica i beba!

Muškarac (77) se vozio autom iz smjera Varaždina prema Vidovcu. Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je autom prešao  u suprotni smjer i izravno udario u auto 28-godišnjakinje
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 11.35 sati u Varaždinskoj ulici u Nedeljancu u prometnoj nesreći ozlijeđeno je šestero ljudi, među kojima i dvoje djece. 

Stradali su 77-godišnji vozač, 74-godišnja suputnica u njegovom vozilu, 28-godišnja vozačica drugog vozila, njezina 55-godišnja suputnica, te dvije djevojčice. Jednoj je pet godina, a drugoj tek pet mjeseci.  Ozlijeđenima je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj bolnici, ali im za sada nije okvalificirana težina ozljeda.

Stariji vozač vozio se autom iz smjera Varaždina prema Vidovcu. Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je autom prešao  u suprotni smjer i izravno udario u auto 28-godišnjakinje. 

Idi na 24sata
Komentari (14)
 • Cerna

  Nije valjda i dida napušen kao onaj juče u Zagrebu

  11. 9. 2018,   11:30
 • Deleted user

  Opet starac iznad 70 godina presao u suprotni trak. Pa koji je ovo vec put?

  11. 9. 2018,   11:35
 • ŠI99

  E sad me baš zanima kakvi će i koliko će komentara biti...da je ne daj bože nesreću skrivio mladi vozač bilo bi stotine "pametnih" tj. bezobraznih komentara. Ono što ja hoću reći je to da ne možete generalizirati i pričati ...

  11. 9. 2018,   11:38
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.