Nesreća u Sl. Brodu: Ozlijeđeni 19-godišnjaci pušteni su kući

Vozač Mercedesa (21) nije prilagodio brzinu stanju ceste u zavoju. Izgubio je nadzor nad njime, prešao preko nogostupa i travnate površine i sletio u šumu
Vidi originalni članak

Dvije su osobe, obje u dobi od 19 godina, ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u utorak 20 minuta iza ponoći dogodila na cesti u Splavarskoj ulici u Slavonskom Brodu, nedaleko kupališta Poloj na rijeci Savi. 

Vozač (21) osobnog automobila "Mercedes" nije brzinu kretanja prilagodio osobinama i stanju ceste u zavoju te zbog slabije vidljivosti i preglednosti, zbog čega je prilikom ulaska u zavoj na lijevo izgubio nadzor nad upravljačem automobila i u zanošenju je preko nogostupa i travnate površine s desne strane sletio niz kosinu u šumu, gdje je potom prednjim desnim bočnim dijelom osobnog automobila udario u stablo topole.

Teške tjelesne ozljede zadobila je 19-godišnja putnica iz vozila, lakše 19-godišnji putnik. Ozlijeđeni putnici su nakon pružene im pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu, pušteni na kućnu njegu. Protiv vozača slijedi kaznena prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.
 

Idi na 24sata
Komentari (5)
 • Moslavec

  Policija nemože utvrditi jel topola bila kanadska ili hrvatska. Istraga je u toku.

  11. 9. 2018,   15:18
 • Deleted user

  vec su preko save

  11. 9. 2018,   15:30
 • slavko14

  Eto ti kad reakcija i refleksi zakazu , k tomu dode jos slab vid.

  11. 9. 2018,   15:08
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.