Nestala tjedan prije vjenčanja: Ubio je i tijelo bacio u jezero?

Australija: Stephanie (26) se veselila vjenčanju. Nestala je prošlu nedjelju dok je bila u školi. Uhitili su muškarca kojeg sumnjiče za ubojstvo. Tijelo još nisu našli
Vidi originalni članak

Stephanie Scott (26) iz Australije trebala se udati u subotu. No nestala je u prošlu nedjelju. Policija je muškarca (24) optužila za njezino ubojstvo. Tijelo djevojke još nisu našli. 

Stephanie i njezin zaručnik Aaron Leeson-Woolley na vjenčanje su pozvali 120 ljudi koji su trebali stići iz cijelog svijeta. Djevojka se jako veselila vjenčanju i na Facebooku je objavila brojne fotografije kojima je najavljivala svoj "veliki dan". Stephanie je u nedjelju bila na svojem radnom mjestu, u školi kako bi pripremila materijale za svoje učenike dok je neće biti jer je nakon vjenčanja trebala otputovati na medeni mjesec. 

U nedjelju navečer je trebala otići sa zaručnikom na večeru no nije došla. Od tada ju obitelji i prijatelji traže. Policija je objavila da su uhitili čistača Vincenta Stanforda (24) i da ga sumnjiče za ubojstvo mlade učiteljice. Policija je pronašla njezin automobil sedam kilometara od grada Griffitha i tijelo traže u obližnjim jezerima, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata
Komentari (34)
 • duga456

  Nazalost nasli su tijelo nedaleko u nacionalnom parku RIP:(

  11. 4. 2015,   01:42
 • jabuka5

  koje ludilo , doživotni zatvor za manijaka i sileđiju. Jadna mlada cura, pokoj joj duši

  10. 4. 2015,   23:08
 • morenocro

  nikad neću razumijeti otkud nekome pravo da ubije neku osobu...teško je zamisliti trenutak kad je ova cura ubijena i koji je strah doživjela!

  10. 4. 2015,   23:02
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.