Noa Glamping Resort na Pagu zove na odmor iz snova

Na površini od čak 60.000 četvornih metara u blizini Zrća nalazi se 50 vila s privatnim bazenima, koje gostima nude vrhunski odmor. Noa Glamping Resort predstavlja spoj užitka i luksuza te stvara novu dimenziju zabave
Vidi originalni članak

Odmor iz snova? Znamo adresu! U neposrednoj blizini poznate party destinacije - novaljskog Zrća, iznad susjedne plaže Katarelac, zagrebačka Noa grupa napravila je vrhunski projekt - Noa Glamping Resort.

Na površini od čak 60.000 četvornih metara nalazi se 50 glamping kućica, točnije vila, kojima je status podignut na razinu od četiri zvjezdice. U taj je projekt dosad uloženo 15 milijuna kuna, a prvi su gosti stigli već u srpnju i broj im raste iz dana u dan. 

A vile pružaju baš ono što svakom od treba... Bijeg od svakodnevnice i vrhunski odmor. Sastoje se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Svaka vila ima privatan bazen i terasu, stavljajući tako navedeni luksuzni resort na sam vrh po jedinstvenosti smještajnih kapaciteta na navedenom području. 

Cijeli projekt je zamišljen kao Eko glamping resort, jer su kućice napravljene od prirodnih materijala, točnije od balirane slame. Na krovovima kućica je zemlja i kokosov supstrat, svojevrsni zeleni krov, koji omogućava bolju toplinsku izolaciju. Svaka kućica ima i bio jamu, pri čemu se pročišćena voda koristi za navodnjavanje okoliša. U planu je i postavljanje solarnih panela čime bi se smanjila potrošnja struje te privukao još veći broj ekološki osviještenih gostiju.

Noa Glamping Resort predstavlja spoj užitka, udobnosti i luksuza te stvara novu dimenziju zabave na Zrću.

Više informacija saznajte na web stranici te Facebooku i Instagramu.

Idi na 24sata
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.