To je to što me zanima!

'Opasnost u kuhinji': Zabranili mu na fakultet jer je - patuljak!

Louisovoj mami Paulini (56) rekli su da bi se i tako uzalud školovao kad ga niti jedan restoran ne bi htio zaposliti. 18-godišnjaku je cijela situacija vrlo ponižavajuća, kaže da se ne osjeća kao dio 'pravog svijeta'
Vidi originalni članak

Louis Makepeace (18) iz Velike Britanije htio bi biti kuhar i školovati se za to zanimanje, no uprava škole Heart of Worcestershire College, toliko ga je ponizila, kaže, da više ne vjeruje u svoje snove. 

Naime, Louis je visok samo 116 centimetara jer ima dvarfizam, pa ga je uprava škole proglasila sigurnosnim rizikom. Mogao bi se petljati drugima pod noge, kažu, smetao bi u kuhinji. Louisovoj mami Paulini (56) rekli su da bi se i tako uzalud školovao kad ga niti jedan restoran ne bi htio zaposliti. 

- To me jako uznemirilo, silno sam se želio školovati. Trebali bismo imati jednake prilike, a ne daju mi da radim što volim. Jednostavno nisu spremni za prilagodbu kao što je spuštanje radnih površina kako bih mogao pohađati nastavu - rekao je, prenosi Daily Mail. Njegova majka predložila je da Louis kuha kod kuće dok se kabinet u školi ne prilagodi, no odbili su ih i kazali kako bi 18-godišnjak smetao ostalima i 'išao im pod noge'.  

Makepeaceau je to snažno poljuljalo samopouzdanje, i da se osjeća kao da je isključen iz pravog svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • dahhrole 31.08.2018.

    Je malo komplicirano ali uz pravoga sefa bi mogel naci mjesto u kuhinji il nek dode kod nas jer kod nas pesko sa sidom je dobio dozvolu da radi u kuhinji koja kuha za djecu pa ne vidim zakaj ne bi zaposlili i patuljka

  • roundtrain 28.08.2018.

    A da proba u porno industriji naći zaposlenje?

  • _Varešak_ 28.08.2018.

    Gdje to piše da on mora biti kuhar ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare