To je to što me zanima!

Očarala ga Bandićeva fontana? Prevrnuo se u kružnom toku

Na zagrebačkom Britanskom trgu u srijedu negdje oko 10 sati prevrnula se prikolica kamiona stranih registarskih oznaka. Nasreću, nitko nije ozlijeđen a šteta je brzo sanirana. Kamionom su prikolicu vratili na cestu
Vidi originalni članak

Vozio se po kružnom toku, vjerojatno je prejako skrenuo i prikolica mu se zanijela i prevrnula nasred ceste. Brzo su ju ispravili uz pomoć kamiona i nekoliko prolaznika, rekao nam je jedan od čitatelja koji su napravili fotografije nesreće.

Prikolica kamiona čeških registarskih oznaka prevrnula se tijekom vožnje po novom kružnom toku na Britanskom trgu u srijedu oko 10 sati. Pošto je prikolica brzo ispravljena od strane prolaznika, nitko nije kontaktirao zagrebačku policiju, te su nam oni rekli da nisu zaprimili dojavu o prevrnutom kamionu. Nasreću, nitko nije ozlijeđen u prevrtanju, a šteta je minimalna.

 

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • belizagrebgrad 17.05.2017.

    Nije Bandićeva nego Zagrebaćka fontana. Daj bože da ih ima na svakom vuglecu da se sirotinja i golubovi imaju di osvježiti.

  • 17.05.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • 17.05.2017.

    ...Meiler Kipper... 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare