To je to što me zanima!

Peđa Mišić plakatom odgovorio Pupovcu: 'Neka narod odluči'

Mišić je na plakatu uz svoju fotografiju stavio i sliku predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca. I kod Mišića i kod Pupovca piše 'Biti Srbin u Hrvatskoj?', kod jednog na ćirilici, drugog na latinici...
Vidi originalni članak

Vukovarski branitelj Predrag Peđa Mišić, član Hrvatske konzervativne stranke i kandidat Hrvatskih suverenista na izborima za Europski parlament, na društvenim mrežama objavio je politički plakat. Mišić je na plakatu uz svoju fotografiju stavio i sliku predsjednika Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca. I kod Mišića i kod Pupovca piše 'Biti Srbin u Hrvatskoj?', kod jednog na ćirilici, drugog na latinici. Jedina je razlika što je kod Mišića odgovor 'časno', a kod Pupovca 'unosno'.

- Nek narod odluči - zaključio je Mišić na Facebooku.

- Srpska nacionalna manjina i grad u kojemu je nekada bilo više od 20 nacionalnih manjina – preživljavaju. Međutim, uvijek nas neke stvari vraćaju, pa imate slučaj da za Božić pucaju u Borovu Selu iz mitraljeza, da jednostavno izazivaju... Jednostavno je tu puno krvi bilo i puno je zla naneseno, neće više nikad biti onako kako je bilo - rekao je Mišić nedavno za Dnevnik.hr.

- Mislim da mlade generacije ne treba opterećivati s tim i da oni trebaju živjeti svoj život, no, naravno, nikad ne trebaju zaboraviti kako je došlo do samostalne i slobodne Hrvatske - dodao je Mišić.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • 08.05.2019.

    A je ga metnul Pupovcu na suho...

  • Dado_Glavurdic 08.05.2019.

    Čovikcovik je Hrvat pravoslavac a uporno natura svoje srpstvo. Nes ti srbina...

  • 08.05.2019.

    A kako može neko biti Srbin u Hrvatskoj imati osobnu iskaznicu i sve ostalo što je Hrvatsko ? Zar on nije Hrvat Pravoslavne vjere ? Tako isto obrnuto u Srbiji Hrvat . Za mene je to glupost. Ako si Srbin onda idi u Srbiju i tamo živi

Komentiraj...
Vidi sve komentare