To je to što me zanima!

Pripuz je 'pritvoren' u bolnici: Ne smije izaći iz svoje sobe...

Sudac istrage odbio je prijedlog odvjetnika Ante Nobila, koji je ponudio jamčevinu kako bi se njegov klijent branio sa slobode. Petru i Anti Pripuzu te još sedmorici odredio je istražni zatvor
Vidi originalni članak

Petar Pripuz kojemu je jučer kasno navečer određen istražni zatvor i dalje je u bolnici Sveti Duh. Pod policijskom je nadzorom i ne smije napuštati sobu. 

Podsjećamo, protiv suvlasnika CIOS-a Petra Pripuza  i još dvanaestorice Uskok je donio rješenje o provođenju istrage. Sumnjiče ga da je osnovao zločinačko udruženje koje je preko fiktivnih računa iz CIOS-a, tvrtke za zbrinjavanje glomaznog otpada, od 2012. do 2017. izvukla 98 milijuna kuna i utajila 22 milijuna kuna poreza.

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu za sada nije prihvatio prijedlog obrane da se Pripuzu odredi jamčevina te mjere opreza u obliku zabrane pristupa svjedocima i zabrane obavljanja djelatnosti s otpadom.

Osim za Pripuza i njegova sina Antu, koji je nedostupan pravosuđu, istražni zatvor određen je Mati Juričiću, Zdeslavu Rimcu, Jakši Michieli Tomić, Anti Ljubičiću, Vesni Knežević, Miri Ćurčić i Markici Bajiću.Sa slobode se brane osumnjičeni Vjekoslav Knežević, Goran Paštar, Ivan Nakić i Stipe Buljubašić.

Sudac istrage prihvatio je i prijedlog Uskoka da se osumnjičenicima blokira imovina kako bi se osigurala naplata protupravno stečene imovinske koristi.  

Idi na 24sata

Komentari 14

  • daliborski 04.06.2017.

    tražili ste gledajte ,eto ti sad te demokratzske tuđmanove države !!!

  • zof 02.06.2017.

    Pripuz u stvari ima spolnu bolest. Boli ga ku**** za DORH, za naše korumpirano pravosuđe.. On zna da u Hrvatskoj sve ima svoju cijenu. I da će na kraju biti slobodan čovjek. I nastaviti tamo gdje su ga privremeno omeli.

  • tugonica 02.06.2017.

    Lako bude dao jamčevinu kad je izvukao 11 milijuna. Na zapadu nema jamčevine za takvo kazneno djelo već samo zatvor. Kod nas mu se ništa ne bude dogodilo kad smo mi drek od sustava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare