To je to što me zanima!

Pijani policajac je skrivio sudar na Korčuli: Četvero ozlijeđenih

Policajac nije bio na službenoj dužnosti kada se iz Lumbarde uputio prema Korčuli pod utjecajem alkohola. Počeo je pretjecati osobno vozilo i motocikl koji je u tom trenutku skretao
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći sa srećom lakšim posljedicama sudjelovao je sinoć, u utorak u večernjim satima, 32-godišnji policajac izvan službe. Što se može dogoditi svakome, međutim mladi policajac je bio – alkoholiziran! Kako smo neslužbeno doznali, izmjereno mu je 0,83 promila alkohola u krvi.

Do nesreće u kojoj su četiri osobe lakše ozlijeđeno došlo je na onih nekoliko kilometara ceste od Lumbarde prema Korčuli. Prema rezultatima policijskog očevida, 32-godišnjak je vozio motor u smjeru Korčule.

- Vozeći pod utjecajem alkohola, započeo je pretjecati osobno vozilo i motocikl, koji je u tom trenutku skretao ulijevo pa je došlo do sudara dva motocikla. U nekontroliranom kretanju jedan od motocikala je udario u ruku pješaka koji se kretao kolnikom te ceste. - kazali su iz PU dubrovačko neretvanske. Lakše tjelesne ozljede zadobili su 32-godišnji policajac izvan službe, vozačica i suvozačica drugog motocikla te pješak.

Nevezano uz to što bi za prometnu nesreću mogla odgovarati i vozačica motocikla (nije provjerila može li sigurno obaviti prometnu radnju skretanja ulijevo, bez obzira na prometni prekršaj 32-godišnjaka koji ih je pretjecao), iz dubrovačke policije su nam potvrdili kako protiv mladog "plavca" slijedi disciplinski postupak MUP-a zbog nedoličnog ponašanja izvan službe te je pokrenut stegovni postupak.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Juka112233 12.09.2018.

    Sad ce nju okrivit jer lolu je tribalo pustit pa onda skrenut ulivo uf

  • jasamtajsam007 12.09.2018.

    Mladi policajac 32,pa taj za koju godinu ode u penziju onda ce bit mladi penzic logicno 🤣

  • david519 12.09.2018.

    Ma svaki puta smo mi krivi a kad se djeli kazna “nevinom” policajcu, kao da je cokoladicu ukrao iz ducana....svasta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare