To je to što me zanima!

Piroman iz Modrina Sela ostaje 30 dana u istražnom zatvoru

Muškarca (50) se sumnjiči da je u ponedjeljak 23. srpnja u Modrinom Selu kod Kistanja izazvao požar koji se proširio na skoro šest hektara suhe trave i niskog raslinja
Vidi originalni članak

U jednomjesečnom istražnom zatvoru završio je 50-godišnjak kojega šibensko tužiteljstvo tereti da je 23. srpnja izazvao požar u Modrinom Selu u općini Kistanje koji se proširio na gotovo šest hektara suhe trave i raslinja.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku u petak je izvijestilo da je ispitalo osumnjičenika za „dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“, kojemu je sudac istrage, na njihov zahtjev, odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoka.

„Postoji osnovana sumnja da je 23. srpnja 2018. oko 12,30 sati u mjestu Modrino Selo, na otvorenom prostoru na udaljenosti od trideset metara južno od obiteljske kuće nepoznatog vlasnika, upaljačem zapalio suhu travu i time izazvao požar koji se proširio na ukupnu površinu od 5,8 hektara suhe trave i niskog raslinja.

Osnovano se sumnja da je potom, kad ga je uočio poznanik i povikao mu da prestane paliti vatru i odlazi, otišao s mjesta događaja. Požar se potom proširio na udaljenost od tristo metara od kuća u obližnjem zaseoku, a daljnje širenje požara je spriječeno intervencijom vatrogasaca“, izvijestilo je tužiteljstvo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 27.07.2018.

    Nevjerojatno, 30 dana da se odmori ? Nema ni imena ,fotke,pa moze nastavit negdje drugdje jer njegovi mjestani sigurno znaju tko je.Zasto ih se tako stiti???

  • 1955 27.07.2018.

    100% se zove Jovo,Mile ili slično. Zašto se ne napiše kako se zove. Možda bi i njemu netko nešto zapalio ili pripalio šamarčinu !

  • croarmy47 27.07.2018.

    Halo, radi li se opet o "ugrozenoj nacionalnoj manjini" ßßßß kad nema imena i prtezimena ljudi koji stavljaju u opasnost stotine ljudskih zivota i neprocijenjive imovine, jludi koji ugrozavaju zivot drugih, nismo zaboravili ni proslu godinu, k

Komentiraj...
Vidi sve komentare