To je to što me zanima!

Pješak se bori za život: Vozač auta je pobjegao nakon nesreće

Vozač (56) u petak je oko 5.30 sati na pješačkom prijelazu na Ilici u zagrebačkoj Kustošiji udario pješaka (33) i teško ga ozlijedio. Građanin je čuo koji auto traže i dojavio da je u Sokolskoj ulici
Vidi originalni članak

Pješak (33) u petak je oko 5.30 sati prelazio cestu na obilježenom pješačkom prijelazu ispred Konzuma u Ilici u zagrebačkoj Kustošiji. Velikom brzinom na njega je naletio vozač i srušio ga na tlo. Nakon prometne nesreće nije stao kako bi provjerio što je s pješakom te pozvao Hitnu pomoć ili policiju već je nastavio dalje voziti Ilicom prema zapadu.

Nesreću je, doznajemo, vidjela plavokosa djevojka koja je prva zvala Hitnu i policiju. Pješaka su prevezli u KB Sestara milosrdnica gdje su utvrdili da je teško ozlijeđen. Ima ozljede opasne po život.

Odbjeglog vozača policija je pronašla nakon dojave građanina, koji je čuo kakvo vozilo policija traži, a potom dojavio da ga je vidio u obližnjoj Sokolskoj ulici.

Riječ je o Renault Cliju, koji je imao oštećenja koja su odgovarala nesreći, a vrlo brzo utvrdili su da je vozio 56-godišnjak. Dobio je kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće s ozlijeđenima te nepružanja pomoći.

Iz zagrebačke policije zahvalili su građaninu koji im je pomogao pronaći počinitelja.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • happy984 27.09.2017.

    Na zalost pjesak je u ponedjeljak na svoj rodjendan preminuo.

  • stjepanzg_2 27.09.2017.

    Ovo mlado biće koje je pregaženo na zebri imalo je svoje ime. Zvao se Vjeran Dasović, i bio je veseli, mladi čovjek koji je tek počeo živjeti. Imao je i mamu... onu istu koja je dan nakon pisanja ovog članka potpisala isključivanje aparata radi moždane smrti na njegov 33. rođendan i doniranje organa i koja trenutno proživljava agoniju kakva se ni jednom roditelju nebi trebala dogoditi. A vi svi koji imate silnu potrebu svoje ogromno domoljublje i veličinu istoga rešavati verbalnim prepucavanjem ispod ovakvog članka ste jadni... nađite se negdje na cesti i mlatite se dok prvi ne padne u nesvjest!! Putuj mirno Vjerane, na neko bolje mjesto. Sada ti više ni nebo nije granica

  • udarci123 26.09.2017.

    Pjesak je bio moj prijatelj i prijatelj mojih prijatelja.Kazem bio jer Vjeran nas je napustio 25.9.2017.g. tocno na dan kada je i dosao na ovaj svijet 25.9.1984.g.Vjerane hvala ti na svemu sto si ucinio za nas kroz svoj kratki boravak na ovoj postaji...R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare