To je to što me zanima!

Policajka ušla u krivi stan pa ubila muškarca koji tamo živi

Policajka (26) je u četvrtak nakon posla ušla u stan u Dallasu u kojem je, u vlastitom stanu, bio 26-godišnjak. Kad ga je ugledala, u njega je ispalila hitac od kojeg je ubrzo preminuo u bolnici
Vidi originalni članak

Policajka iz Dallasa poslana je na prisilni godišnji odmor dok se ne razjasni zbog čega je, misleći da ulazi u vlastiti stan, upucala 26-godišnjeg muškarca koji je bio u - svojem domu. 

Policajka (26) je u četvrtak nakon posla ušla u stan u Dallasu u kojem je, u vlastitom stanu, bio 26-godišnjak. Kad ga je ugledala, u njega je ispalila hitac od kojeg je on, unatoč brzoj intervenciji hitne pomoći, ubrzo preminuo u bolnici. 

Istražiteljima je rekla kako je mislila da je ušla u svoj stan. Ona nije ozlijeđena. Njezin je stan, prenosi Reuters, u istom stambenom kompleksu, ali na drugom katu. 

St. Lucia Times, novine karipskog otoka Saint Lucia, objavile su kako je ubijeni mladić Botham Shem Jean, inače sin bivšeg državnog tajnika te otočne zemlje. Policija u Dallasu nije potvrdila identitet ubijenog.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • 13.09.2018.

    dobila samo prisilni godišnji odmor ?

  • ivanbiljan68 08.09.2018.

    Odavno već u Americi,policija najprije puca,a ondapregovara ili mirno razgovara....a s kim...s već ukokanim! Dobar stil,a kod nas te najprije iscipelare,pet -- šest od njih,a onda te otfuraju na Hitnu...pao je i opirao se...!

  • 08.09.2018.

    Ovo me podsjetilo na dogadaj iz mog djetinjstva kad je pijani susjed koji zivi kat ispod nas dosao nam na vrata u tri ujutro.Otvorila mu je moja mama koju je silom htio izbaciti van ,jer sto ona ima raditi kod njega u tri u noci😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare