'Policija nam najavila uhićenje jer nosimo majice 'HDZ lopovi'

U Puli je, na današnjem prosvjedu 'Za djevojčice' koji je još u tijeku, policija najavila uhićenje dvojici mladića koji su sjedili u obližnjem kafiću s majicama 'HDZ lopovi', piše Regional Express...
Vidi originalni članak

Nakon što su na današnji prosvjed 'Za djevojčice' došli u majicama na kojima piše 'HDZ lopovi, lopine!', dvojici je Puljana, tvrde oni, policija najavila privođenje. 

- Obojica mladića čekaju da se policija dogovori što će s njima, a obojici je najavljeno uhićenje, navodi Regional Express

- Žele nas privesti, zbog majice. Tu smo stajali, došli smo na prosvjed, i sad oni ne znaju što će. Mi smo ih pitali za brojeve znački i nisu nam ih htjeli dati. Samo gospođa ima broj značke, a druga dva su sve skinula dolje i nisu htjeli dat', rekao je jedan od muškaraca s majicom 'HDZ lopovi'. 

Pogledajte video:

'NIJE PROVOKACIJA, VEĆ MAJICA ISTINE' Marko ne staje: Sada je tiskao majice s natpisom 'HDZ lopovi'

- Ja sam zvao policiju da čujem jesu li službene osobe, nisu mi dali njihov broj značke, svi su šutjeli, dvojica na sebi ni nemaju broj značke, rekao je drugi muškarac. 

- Sad nas zanima što nam mogu iskopat'. Meni mogu iskopat 300 kuna jer nemam osobni dokument sa sobom, a došao sam motorom. A njemu ne mogu ništa, rekao je prvi muškarac kroz smijeh. 

- Došla je marica, njih šest, on im je dao osobnu, htjeli su mu uzeti osobnu. Imaju njegove podatke, ja sam im dao svoje, zaključio je jedan od muškaraca u vidljivo dobrom raspoloženju. 

Idi na 24sata
 
Komentari (119)
 • gre

  Još malo pa će nam ukinuti i internet...da ne gledaju što ljudi ustvari misle o njima.

  19. 10. 2019,   12:40
 • Miroslav J

  Super majce!

  19. 10. 2019,   12:44
 • livija

  u ovoj državi najteže svima pada istina kao i adminu u 24 sata

  19. 10. 2019,   12:55
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.